2015. február 13., péntek

2.1. fejezet

Sziasztok!:)
Meghoztam a legelső fejezetet, a második évadból. Remélem tetszeni fog!
Ma megyek megnézni a Szürke 50 árnyalatát a moziba. Ki látta már? Én elolvastam mind a három könyvet és egyszerűen belezúgtam Christian Grey-be. *-*
Jó olvasást!:)
Puszi :*


 # Lola
Emlegetett szamár. A szemem sarkából láttam, hogy felém tart. Amikor oda ért hozzám gyors, szűzies csókot nyomott az ajkamra, majd méregetően a ‘drága’ látogatómhoz fordult.
- Christian... én.... ühm... – alig tudtam megszólalni.
- Christian O’Donell. – nyújtott kezet  „vetélytársának” és elkezdődött a ki tud messzebbre pisilni verseny.
- Luke Hemmings. – fogott kezet a múlt és a jövő.
- Nem is mondtad, hogy látogatód van. – súgta a fülembe Christian aztán belépett a kollégiumi szobámba.
- Beszélhetnénk? – kérdezte Luke.
- Öhm… Nem hiszem, hogy ez a legalkalmasabb idő a beszélgetésre. Különben is? Hogy kerülsz ide Darwin-ba? – kezdtem egy kissé ideges lenni, oly annyira, hogy már a hányinger kerülgetett.
- Épp erről szerettem volna beszélni veled.
Az ajtóban állva benéztem a szobába, ahol már Christian kényelmesen elhelyezkedett az ágyamon és az egyik könyvemet kezdte el tanulmányozni. Amikor észrevette, hogy nézem, letette a könyvet és egy könnyed mosolyt küldött felém, amiből erőt merítettem. Felemeltem a mutatóujjamat, jelezve, hogy ’csak egy perc’, majd becsuktam magam után az ajtót és újra Luke felé fordultam. Vettem egy mély levegőt és vártam a hirtelen betoppanásának magarázatát. Néztük egy ideig egymást, de egyikünk sem szólt semmi. Idegességemben, végül én törtem meg a csendet.
- Mit keresel itt?
- Téged. – válaszolta egyszerűen.
- Miért?
- Hiányzol. – nézett rám félénken.
Eddig is ideges voltam, de most kitört belőlem minden.
- Ez most komoly? Idejössz ennyi év elteltével azzal a szöveggel, hogy hiányzom. Hát… kösz szépen. És most az várod, hogy higgyem is el, de ami a másik, hogy még érdekeljen is? Téged érdekelt, amikor telefonon egy rohadt sms-be szakítottál velem és hónapokig hiányoztál, mert szerintem nem! Tudod mit?! Menj innen és hagy békén! Örökre! Nem akarom, hogy újra az életem részese legyél! Elég volt egyszer megtapasztalni, hogy milyen is vagy igazából! Többször nem kérek belőled! – a végén szinte már kiabáltam.
A dühöngésem után megfordultam, bementem a szobába és teljes erőből becsaptam az ajtót.
- Minden renden Maki? – jött oda hozzám Christian és az arcomat a keze közé vette. – Ki volt ez?
- Nem fontos. – ráztam a fejemet. – Már nem fontos. Nem érdekel és nem is akarok róla beszélni. – bújtam oda hozzá és jó szorosan megöleltem.
- Hát jó… - sóhajtott lemondóan. – De ha szeretnél róla beszélni, akkor itt vagyok.

Ezután a kis incidens után a hangulatom alulról ütötte a nullát. Christian probált felvidítani, de nem ment neki, így inkább filmezni kezdtünk. Összebújva befeküdtünk az ágyba, ahonnan tökéletes kilátásunk volt az asztalomon lévő laptopra, amiről a filmet néztük. Chris közbe-közbe belepuszilt a hajamba. Most valahogyan nem tudtam értékelni ezt a kis aranyos gesztusát, mert minden gondolatom Luke körül járt. Egyáltalán mit keres itt Darwin-ban? Csak is azért utazott volna idáig Sydney-ből, hogy lásson és elmondhassa, hogy hiányzom? Ez abszurd… Meg különben is?! Honnét tudta, hogy hol vagyok? Az még oké, hogy tudja, hogy Darwin-ba járok egyetemre, de azt mégis a fészkes fenéből tudta, hogy pont ebben a kollégiumi szárnyba vagyok és pont ebbe a szobába? Lehet, hogy újra visszakeveredett a maffiába, ahol mindent tudnak mindenkiről? Áhh, nem hiszem! Ha már egyszer ténylegesen is ült a bőrtönbe, akkor csak nem olyan hülye, hogy újra visszamegy arra a szörnyű helyre. De mégis mit foglalkozok Luke-kal, amikor itt fekszik mellettem életem – álmaim pasija. Lopva Christian-re pillantottam, aki egyenletesen szuszogott mellettem. Karjaival a derekamat ölelte, a másik karját a feje alá tette és így aludt békésen. Na, szép! Itt vagyunk, együtt vagyunk, filmet nézünk, erre ő meg elalszik. Nem tudok rá haragudni, annyira édes!!! Igaz, nem is haragudhatok rá, mert az én gondolataim sem ő vagy a film körül jártak. Pedig egész jó film, már vagy háromszor is láttam, de megunhatatlan. Rubinvörös. Londonban játszódik, ahol van két fiatal, egy lány és egy srác, akik visszautaznak a 19. századi Londonba, majd szerelembe esnek. Annyira édesek.

Nagy nehezen elűztem Luke-ról a gondolataimat és a filmre koncentráltam. Istenem! Két idióta! Mérgelődtem magamban a filmem. A lány is szerelmes, a fiú is, de annyira szerencsétlenek, hogy csak az utolsó öt percben csókolják meg egymást! Nem számít… Így is édesek együtt, mint az én kis cukorfalatom, aki felébredt mellettem.
- Bonjour. – köszöntöttem franciául, mire ő elmosolyodott és nyújtózkodott egyett.
- Tu es belle. – elmosolyodtam és egy puszit leheltem a szája sarkába.
- Mondtam már, hogy imádom, amikor franciául beszélsz? – haraptam be az alsó ajkamat, mert tudom, hogy erre egy kissé felizgul.
- Un mot de plus et vous n'aurez pas de culotte. – harapta be ő is az alsó ajkát.
- Nem tudom, hogy mit mondtál, de biztos, hogy valami szexiset.
Ezzel a lendülettel maga alá fordított és szenvedélyesen csókolni kezdett, majd egy csodálatos fél órát töltöttünk el a ruháink nélkül a hetedik mennyországban.





Tu es belle = csodálatos vagy
Un mot de plus et vous n'aurez pas de culotte = Még egy szó és nem lesz rajtad bugyi

6 megjegyzés:

  1. Juj
    Nagyon jó lett.
    Hát Luke......teljesen megértem Lolát.
    Én a hejébe bementem volna egy serpenyőért és ott helyben lecsaptam volna.
    Kissé fenimista vagyok bocsi.
    És Christian.....uh nagyon cukinak néz ki.
    Juj és imádom én is a francia nyelvet.
    Már várom az új részt!!
    És örülök jogy én.lehettem az első aki kommentelt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Örülök, hogy ennyire tetszett!:)
      Jövő héten hozom a következő részt!

      Törlés
  2. Hali! :)
    Nagyon vártam már ezt a részt, és iszonyat jó lett!
    xx Alice

    VálaszTörlés
  3. Sziaaa!!! :DD
    Boldog Valentin napot! :D
    És és és..... ajj. :c Annyira örültem, hogy Lüke felbukkant, erre meg... ajj. És a legszörnyűbb az egészben, hogy Lolának teljes mértékben igaza van. Luke hogy a francba tudta meg Lola pontos lakhelyét? És miért pont most ment vissza hozzá, 3 év után? :/
    Siess a kövivel, várom a válaszokat! ;P
    Puszi: Cassie
    Ui.: Mikor olvastam, hogy a Rubinvöröset nézik, egyszerűen meghaltam. x__x :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Neked is nagyon boldog valentin napot kívánok!:)
      Még sok meglepetést fogok / fog okozni Luke, de arra még várnod kell, hogy kiderüljön az, hogy honnét tud ilyen sok mindent Luke baby ;)
      Jövő héten hozom a következőt!:)
      Puszi :*

      Törlés