2014. november 6., csütörtök

18. fejezet



Hi boys, hi!:D 
Bocsi, de ezt a gifet, nem tudtam nem megállni, hogy ne tegyem be. Igaz, semmi köze sincs a történethez, de annyira vicces!:D
Az egész hetet itthon töltöttem, de nem azért, mert meghosszabbítottak az őszi szünetet, hanem azért, mert tesi órám kificamodott a bokám és itthon kellett maradnom. Lényegében egész jól jött ki, hogy két hetesre nyúlott a szünet, de közben iszonyú fájdalmam volt és szökdécselve tudtam menni... Na, de mindegy. Erről ennyit...:/
A kommentek alapján, szinte mindenki azt várja, hogy Lüke Luke verje meg Mark-ot, de sajnos ez nem fog megtörténni.
De ehelyett be fog következni a csúf igazság! ;)
Jó olvasást! Puszi!:)


 # Lola
- Lola? Kész vagy? – csapta meg a fülemet egy ismerős hang.
Mark elszakadt az ajkaimtól és el is húzódott mire én gyors felkaptam a törölközőt és magam köré csavartam. Féltem ránézni Luke-ra, de éreztem magamon égető tekintetét.
- Itt meg mi a fasz történik? – kérdezte idegesen, majd közelebb jött és Mark-ra szegezte a tekintetét, míg én gyorsan a cuccaimhoz mentem és kapkodni kezdtem magamra a ruháimat. – Te megcsókoltad a barátnőmet?
- A barátnődet? – nevette el magát Mark. – Na, ne röhögtess. És ez a kis barátnőd tud a sötét kis dolgaidról?
Milyen dolgokról? Mi folyik itt?
- Igen, képzeld csak Lola. – jött felém Mark, de már felöltöztem. – A drága kis Luke, akit te a pasidnak hívsz, nagyon nem az, akinek mondja magát. Tudtad, hogy benne van a rossz fiú körében, azaz a maffiába? Lopnak, csalnak, hazudnak és ráadásul ilyen szép lányok hülyítenek, mint amilyen te vagy.
- Lola, ne higgy neki! – jött oda Luke is.
- De azt biztos elfogja hinni, hogy lefeküdtél azzal a csajjal, aki az sms-eket küldözgette neki. Hogy is hívták? – vakargatta az állát, mintha nagyon gondolkozna. – B-b-b-b… Áh! Becca, ugye?
- Te megcsaltál? – kérdeztem remegő hangon.
Síri csönd támadt, csak a szívem zakatolását hallottam. Sós könnyeim már égették a szemeimet, de nem akartam sírni. Erősnek kell lennem. Luke-ra néztem, akit majd szétvetett az ideg, majd Mark-ra vándorolt a tekintetem, akinek levakarhatatlan mosoly terült el az arcán. Felkaptam a táskámat és futva menekültem ki az öltözőből. Hogy tehetett ezt? Pont azzal az emberrel feküdt le, aki napokig rosszabbnál rosszabb sms-eket küldött. Talán Luke keze is benne volt ebben a dologban? Egyáltalán mi az a maffia? Elegem van… Először megcsókolt egy lányt, utána meg lefekszik egy másikkal? Mégis mit gondoltam? Hogy majd egy olyan fiú fog nekem hűséget fogadni, aki eddig csak kihasználta a lányokat?
- Lola! Várj! – hallottam meg Luke lihegő hangját mögülem.
- Mire Luke? – fordultam felé. – Hogy elmondd, mennyire sajnálod? Miért pont azzal a lánnyal, aki az sms-eket küldözgette, miért?
- Lola, én…
- Ne! – szakítottam félbe. – Most őszintén! Szerelmes vagy belém? Vagy legalább érzel valamit irántam? – kérdeztem elcsukló hangon.
- Én… Én… - dadogott és közben a földet pásztázta. – Én…nagyon…kedvellek…téged… - nézett végre a szemembe, mire megtekertem a fejemet.
- Menj a francba. – ezzel a mondattal ott hagytam és haza felé vettem az irányt.

***

Mi az a maffia? Ez elég fura kérdés, amire persze úgy, ahogy tudom a választ, de azt hittem, hogy ez csak a filmekben van! Na, nézzük mit ír róla a gép! Bekapcsoltam a laptopomat és rákerestem a ’maffia’ szóra. Ezeket adta ki: bünszövetkezet, Fekete kéz volt az első maffiacsoport New York-ban, a maffiákat kordában tudták tartani a rendőrök, de kicsúszott az irányítás a kezükből, stb…



# Luke
Puszta kézzel fojtanám meg Mark-ot! Épp, amikor tényleg kezdek bele habarodni egy lányba, beüt a bomba, és ez a bomba nem más, mint Mark. Miért? Azt még fel tudom fogni, hogy elmondta a maffiás dolgot, de hogy megcsaltam? Egyáltalán honnét tudja ezt? Viszont, ezért még Lola se haragudhat, mert akkor feküdtem le Becca-val, amikor balhéztunk és szakítottunk.

***

- Hát nem mondtam? – kérdezte vigyorogva Mr. Kydd.
- Mi az, hogy ki vagyok rúgva? – kérdeztem meg még egyszer, de most már sokkal erőteljesebb hangon.
- Elmesélem. Nem hoztál nekem semmi anyagot a drága kis barátnődtől és még össze is vesztél Mark-kal, az egyik legjobb emberünkkel. Ez itt nem megengedett. – mondta komolyan.
- Hát legyen. – álltam fel a székből, ahol eddig ültem. – Már itt sem vagyok.
- Ne olyan hevesen! Még kapsz egy kis jutalmat! – hátrafordultam és 2 nagydarab ember állt mögöttem.
Már előre tudtam, hogy mi fog történni: a verés. Az egyik előrelépett, megfogta a vállaimat és hasba rúgott egyszer, majd még egyszer. A fájdalomtól felnyögtem és összegörnyedtem.
- Van még egy feladatom számodra!
- Nem! – mondtam határozottan.
- Szeretnéd meggondolni magad? – még egyszer belém rúgott a nagy melák.
- Nem. Soha.  – nyögtem ki a szavakat.
- Akkor kotródj! – kiáltott Mr. Kydd.
Nagyon-nagyon csodálkozom, hogy ennyivel megúsztam, de van egy olyan érzésem, hogy ez még csak a kezdet. Bűnhődni fogok.

Vége a maffiás ügyemnek… Csak is egy lány miatt. Jézus! Megvédtem valaki – vagy legalább is próbáltam -. Mi történt velem? Ebben az egészben az a legfurább, hogy hiányzik Lola. Elővettem a telefonomat, belementem a kép albumomba és megnéztem pár közös képet, amit Lola-val együtt készítettünk. Fura, hogy meg tud változni egy ember egy lány miatt. Először csak hülyíteni akartam, hogy elvihessem Mr. Big-nek, de most? Becca elintézte a dolgokat, kibékültünk, le is feküdtünk egymással, stb… Sőt! Én vettem el a szüzességét, ami nagy szó! Sose ismertem Lola-hoz fogható lányt. Mindenki – akivel jártam vagy csak lefeküdtem – plaza cica volt. Tíz centiméteres magas sarkúba jártak és az arcukon meg ezer kilo smink volt. Ehhez képest Lola természetes, és ami a legviccesebb, hogy nem tud magas sarkúba járni. Ráadásul itt van a téli bál is, ahová elhívtam Lola-t, de így tuti, hogy nem fog eljönni velem. Pedig emlékezetes este lenne. Pontosabban a bál utáni rész lenne az.

Luke & Lola

***

Újra suli. Ebben az iskolában van egy szokás – mint kiderült -. Személyre szóló szaloncukrokat lehet küldeni, amiket beletesznek ’a Mikulás puttonyába’ aki – egy kiválasztott felsőbb éves diák -, elviszi az adott embernek / embereknek egy iskolai nap keretében.
- Szia Luke! – köszöntött mosolyogva egy fiatalabb lány, aki a szaloncukrokat árulta.
- Hali. – köszöntöttem én is kedvesen.
- Segíthetek?
- Öhm… - vizslattam a szaloncukrokat, amik különféle csomagolásban voltak és így különféle ízűek is lehetnek. – Milyen ízűek? – mutattam az asztalon heverő csoki áradatra.
- Rumos csokis, kókuszos, marcipános, joghurtos és gumicukros. – mutatott az adott édességre.
- Huhhh. – vakargattam a tarkómra. Vajon melyiket szereti Lola?
- Nem tudsz dönteni?
- Nem igazán, mert nem tudom, hogy az, akinek küldeni szeretném, melyik ízesítést szereti. – gondolkoztam… - Mindegyikből kérek egy-egyet, ha lehetséges.
- Persze. – mosolygott kedvesen. – Mindegyik ugyanazon személynek lesz?
- Igen.
Mindegyik szaloncukorból felvett egy-egy darabot, majd egy csokorba kötötte és a szalagra egy kártyát fűzött föl.
- Milyen névre lesz?
- Lola… Lola Roberts névre, ha kérhetem. – a karácsonyi cetlire ráírta Lola nevét, majd beledobta a puttonyba. Kifizettem a szaloncukrok árat – aminek az összegét a suli felújítására, sportszerekre, padokra és más egyéb dologra költik el -. Megköszöntem, majd tovább álltam.

8 megjegyzés:

  1. Hogy én megfogom fojtani ezt a Mark gyereket.... pedig igazából csak az igazságot mondta el :( Úgy sajnálom Luke-ot és Lolát :( Szegény Lola, most ki lehet akadva... Luke meg... hát. Nem tudom :D Ezt te tudod :D És tényleg nagyon vicces az a gif az elején! Jobbulást a lábadnak! Én betegen fekszek itthon, nekem is meg lett hosszítva a szünet :/ Aminek persze örülök, csak ilyen kiszakadó mellkassal nem olyan élvezetes már :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most már szerencsére lábra tudok állni és menni is egész jól tudok, de még mindig fáj a bokám..:/ Neked is jobbulást kívánok!!! Rosszabb helyzetben lehetsz, mint én! Még egyszer is jobbulást!:*

      Törlés
  2. Jajh, istenem, ez valami elképesztően jó lett! Szomorú, én dühös is vagyok, de akkor is borzasztóan fenomenális! *--*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha erről a részről ezt gondolod, akkor várd ki a következő fejezetet.:D Az sokkal hosszabb lesz és ennél sokkal jobb!!! :D

      Törlés
  3. Hi, Dorina, hi! :DD
    Ó, ne már! :c Pont akkor, amikor már tök boldogok voltak! :'c Mark nem tudott volna várni még ezzel egy jó pár... évszázadot? :$ :D
    Lüke pedig nagyon aranyos volt a rész végén. :33 Lola hülye lesz, ha nem fogadja vissza. :/
    Mark pedig lője le magát. :D És remélem, hogy Luke nem fog olyan nagyot „bűnhődni”, kell a csinos pofija a Téli Bálhoz, hogy visszacsábítsa Lolát. ^^ ;)
    A lábadnak pedig jobbulást! Pihentesd sokat, ne nagyon terheld! :) Hidd el, tudom milyen. Hatodikban eltörtem a bal bokámat..:'DD Így utólag visszagondolva elég vicces, hogy milyen kis szerencsétlen voltam.:'D
    Még egyszer jobbulást, és siess a kövivel!^^
    Puszi: Cassie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hi, Cassie, hi!:D
      Nocsak mégis megkedvelted Lüke Luke-ot?? :D Emlékszem, a történet elején, más benyomással volt rád :P

      Törlés
  4. Szia! Imádtam ezt a részt! ♥ Ilyen ez a szerelem lassan bele szeretsz a másikba, ahogy Lüke Lolàba nem igaz? :) Markot én is negfogom fojtani és szurkolok, hogy Lükéék kibéküljenek. :) Egyébként aranyos ez a szaloncukor ajàndékozás Luketól! :$ :)
    Várom a kövit.
    Cat xx.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett ez a rész is!:) Nem mondok előre semmit sem, de annyit elárulhatok, hogy lesz még zűrzavar Lola-Luke páros körül.. ;)

      Törlés