2014. október 23., csütörtök

15. fejezet +18



Sziasztok!:D
Végre kitört az őszi szünet! *-* Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én már nagyon-nagyon vártam! A sok dolgozat és a korán kelés nagyon kifárasztott, így jól jön egy kis pihenés. 
Na, meg persze a történet írást se lehet elhanyagolni! Múltkor igen csak sajnáltattam magamat, mert nem jött az ihlet, de most meg annyi mindent leszeretnék írni, hogy azt sem tudom, hogy mivel kezdjem!:D
Mint láthatjátok +18-as rész ez is. Nem olyan vészes, nyugodtan lehet olvasni, csak hát azért még is!
Ebben a részben Lola és Luke...khm...szóval...értitek!!:DDD
Jó olvasást!:)
Puszi és mindenkinek jó szünetet kívánok!!!! :***



#Lola
- Szóval… Ma este… itt alszol? – kérdeztem félénken.
- Ha szeretnéd, akkor igen, ha nem, nem. – simogatta meg az arcomat.
Rápillantottam, majd a pólójánál fogva magamhoz húztam és megcsókoltam. Luke csókja édes, szenvedélyes volt, majd egyre hevesebb lett. Hátamra döntött az ágyon és fölém mászott. Ajkaimról a nyakamra siklott a szája és ott csókolgatott. Néha-néha a fogai közé vette az érzékeny, vékony bőrömet és megszívta. Tettétől kisebb nyögés hagyta el a számat. Ajkai újra az enyémre találtak, míg kezével az oldalamat kezdte el simogatni, mitől egyre feljebb és feljebb csúszott a pólóm. Beletúrtam selymes hajában, majd kezemet végig húztam a gerincén és becsúsztattam a pólója alá, ahol csupasz hátát kezdtem el simogatni.
- Várj Lola! – szakadt el hirtelen ajkaimtól. – Biztos, hogy akarod?
- Igen. – nem volt túl határozott a hangom, de tényleg akartam Luke-ot.
- Tudok várni.
- Nem számít. – suttogtam és újból megcsókoltam.
Csókcsatánk után újból elszakadtunk. Luke felült és levette rólam a pólóm, majd utána az övét is lekapta magáról. Remegő kezekkel érintettem meg izmos mellkasát, majd végig simogattam a hasa aljáig. Újra fölém hajolt, benyúlt a hátam mögé és kikapcsolta a melltartómat. Pántjait végig húzta a karomon és ledobta a földre. Senki sem látott még meztelenül, így akaratlanul is össze akartam fűzni kezeimet a mellem előtt, de Luke lefogta a karjaimat, ujjainkat összefűzte és csókokkal halmozta el a melleimet. Mikor ezt megunta lejjebb haladt és a hasamat bombázta nedves puszijaival. Kezei a nadrágomra tévedtek. Fürge ujjaival kigombolta azt és egy gyors mozdulattal leszedte rólam. Végig simított belső combjaimon, majd a bugyimtól és megszabadított. Nedves puszikkal lepte be nőiességemet, majd végig húzta nyelvét csiklómon. Egy jól eső sóhaj hagyta el a számat, majd eszembe jutott valami.
- Luke? – torkomban dobogott a szívem, ezért remegett a hangom. – Van nálad gumi? – kérdeztem halkan.
- Őőőő. – vakarta meg a tarkóját. – Nem úgy készültem, hogy már az első randin… izé…
- Nekem van. – vallottam be halkan.
Kipattantam az ágyból, bementem a fürdőbe és egy csomag óvszerrel a kezembe tértem vissza. Fogalmam sincs, hogy ilyenkor hogy szokás. A lány vagy a fiú húzza-e fel. Volt már felvilágosító óra a suliban, ahol banánra húztuk fel a gumit, de azért a banán és egy fiú, lüktető férfiassága nagyon más…
- Öhm… - ültem vissza az ágyra. – Felhúzod vagy…?
- Majd te!
Felkelt az ágyról és levette a nadrágját, és az alsó nadrágját is, majd visszaült mellém.
- Na? – kérdezte.
Remegő kezekkel felbontottam a csomagot és kivettem a gumit. A spermazsákot összefogtam, oda fordultam Luke férfiasságához, amire rá helyeztem és óvatosan legörgettem a hímvessző tövéig.
- Mint a profik. – mondta, majd csókolgatni kezdte az arcomat és végre rá talált az ajkaimra.
Újból ledöntött az ágyon és a két lábam közé helyezkedett. A szívem majd’ kiugrott a helyéről és már csak az Atya Úristent kértem, hogy ne fájjon. Luke, a bejáratomnál körözött, majd finomab belém hatolt.
- Ááááá! – sikítottam fel.
Összeszorítottam a szemeimet és jó erősen megmarkoltam a lepedőt.
- Mehet? – kérdezte, mire csak bólintottam.
A nyakamat kezdte el csókolgatni, ami egész jó figyelem elterelés volt a fájdalomról, de amikor még jobban belém hatolt felsikítottam. Sokkal fájdalmasabb volt, mint az előbb, de már teljes hosszával bennem volt. Nem mertem lenézni a lábam közé, mert féltem. Féltem a vér látványától és talán még rosszabbúl érezném magamat. A fájdalom enyhül kezdett. Közelebb húztam magamhoz Luke-ot és csókolgatni kezdtem jelezve, hogy folytathatja. A fájdalom helyett, egy kellemes érzés öntötte el a testemet. Egymást csókolgattuk, miközben egyre gyorsabb tempóban lökött. Luke, a két kezét a hátam mögé csúsztatta, magához ölelt és fordította a testhelyzetünkön, így én voltam felül. Kicsit meglepődtem tettén, de tudtam, hogy cselekednem kell, mert most rám bízta az irányítást. Ráhajoltam mellkasára és mozogni kezdtem. Annyi kétely volt bennem… Egyfolytában az járt az eszembe, hogy vajon jól csinálom-e vagy hogy élvezi-e. A hasamban egy fura és nem minden napi érzés támadt, ami azt jelentette, hogy közel a gyönyör.
- Luke… Azt hiszem… - nyögtem a fülébe.
- Én is… Mindjárt… - zihálta.
Ujjait a csípőmbe vájta és alulról döfködni kezdett. És eljött a pillanat, amikor a fellegekben éreztem magamat. Felbecsülhetetlen érzés volt, amit nyögésekkel jeleztem. Nem sokkal később, Luke is nyögött egy nagyot. Tudtam, hogy ő is elért a csúcsra. Még egy picit feküdtem a mellkasán, majd eltolt magától és melléje gurultam. Levette magáról az óvszer, csomót kötött a végére és az íróasztalom melletti kukába dobta. Megkerestük a fehérneműinket és felöltözünk, közben ijedten vettem észre, hogy a lepedő véres. Nem foglalkozva a párnával és a takaróval lehúztam és kivittem a fürdőbe, majd behoztam egy újat. Felterítettem és összebújtunk Luke-kal.
- Kérlek, mondj valamit.- szólaltam meg.
Megijedtem. Egyetlen szót sem szóltunk egymáshoz, azóta, mióta vége lett a kis aktusunknak. Ilyenkor nem szóltak beszélgetni a párok vagy megvitatni az elmúlt idő eseményeit?
- Mit mondjak? – simogatta a hátamat, amíg én a fejemet a mellkasán pihentettem.
- Bármit… Nem tudom… Egyáltalán élvezted vagy ez az egész helyzet egy vicc volt??? Nem tudom… Könyörgöm, mondj már valamit! – felültem az ágyon és már a sírás határán voltam.
- Lola, nyugi. – ő is felült és kényszerített, hogy a szemébe nézzek. – Az igazat akarod hallani? – bólintottam. - Nem voltam még szűz lánnyal. Tudod mennyire féltem és izgultam, hogy hogyan fogsz reagálni a tetteimre? Tény, nem ez a volt az eddig legjobb dugásom, de jó volt, élveztem és ezt te is tudod vagy ki vegyem a kukából a bizonyítékot? – mosolyodott el, amitől nekem is jobb kedvem lett.
- Sajnálom… Én csak… - folytatni szerettem volna a magyarázkodást, de Luke megcsókolt.
- Minden oké, Lola. – mosolygott rám. – De, ha nem bánod, akkor innék valamit, mert igencsak kifárasztottál. – vigyorodott el.

6 megjegyzés:

  1. Juuj *--* De jó rész :) Persze remélem Luke azért jó fiú lesz a végkifejletre :))

    VálaszTörlés
  2. Na végre :DD Úgy örültem, amikor láttam, hogy van új rész... annak meg főleg, hogy +18-as... Mármint na, annak, hogy... khm. "Eggyüttvoltak". Na, érted :$ :D:D

    VálaszTörlés
  3. Szia!:)
    Elolvastam.. ._. Hát..... nem nyílvánítanék véleményt, talán csak azt, hogy örültem, hogy Luke megkérdezte Lolától, biztos-e benne, és nem pedig egyből belecsapott a közepébe, hogy „Na, akkor csináljuk!” :'DD xd
    Mark az mikor fog feltűnni? o.0 Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire készül...:D
    És örülök, hogy megjött az ihleted! ^^ :)
    Siess a következővel, és legyen kellemes szüneted! :))
    Puszi: Cassie

    VálaszTörlés
  4. Kedves Dorina!

    Én egy véletlen látogató vagyok és az itt létemről nyomot is hagyok-e hozzászólással.
    Amikor megjelent előttem az oldal, nagyon megfogott, vonzó megjelenése van. Egyszerű hangulatos.
    Sőt amikor meg láttam, hogy nem fanfiction, nagy felcsillant a szemem, mert azokat nagyon nem szerettem.
    Enged meg, hogy építő kritikával segítsem az írósságodat. De kérlek, úgy tekints rá, hogy ez csak erre az egy részre vonatkozik. Ugyanis többet még nem olvastam, de valószínűleg elfogom olvasni az egészet az elejéről. Nekem az a meglátásom, hogy amit írsz az nagyon jó és nagyon jól is csinálod, nem véletlen, hogy ennyire várják az új részeket, ami előttem lévők hozzászólásából derül ki, arról nem is beszélve, hogy negyven feliratkozód van ami nagyon szép, sőt lehet, hogy az én személyemmel bővülni is fog plusz eggyel.
    Ez a rész, a párbeszéd utáni részig jó. Addig szuper, jól írsz, remek a szóhasználatod.
    Utána szörnyű, már elnézést, őszintén. Képtelen voltam másodjára végig olvasni. És kérlek úgy fogd fel, hogy talán az egyik legnehezebb dologgal próbálkoztál, de te még nem vagy azon a szinten. Véletlenül sem általánosságban az írásodat kritizálom, mert ahogy említettem az jó, csak a nemi aktus ábrázolásodra vonatkozik ez.
    Semmi közöm a nemi életedhez és nem is akarok belemenni, de te még nem szexeltél, ha mégis volt vagy van nemi életed, akkor fogad őszinte részvétemet, csak sajnálni tudlak, de nagyon, mert akinek nincs tehetsége az erotika írásához, még az sem így írna le egy szex jelenetet valószínűleg, főleg nem az első alkalmat.
    Hihetetlenül kiábrándító.
    Összecsapott, hiányos, érzelemmentes, nem valóságos, nagyon nem élethű... Kedves Dorina, belőled még lehet tehetséges, ismert írónő, sőt kívánom is, hogy így legyen. De a szexszel írásban, jelenleg igen csak még hadilábon állsz.
    Sajnálom, hogy nem tudom szemléltetni, hogy mire is gondolok. amivel leginkább tudnám az még csak a gépemen lapul megkezdetten, az is pont sz előjátéknál félbe hagyva.
    De a szexet valóságosan kell ábrázolni, hogy élvezhető legyen olvasva. Véletlenül sem a nemi szervek említéséről beszélek. De nálad annyiból áll, hogy egy kicsi ez, egy kicsi az és már is vége. Kizárt, hogy ezt egy lány is élvezze így, és szintén említem ráadásul ez az első alkalom volt, az még kényesebb téma.
    Nálam háromszor ilyen hosszú míg a fehérnemű lekerüléséig eljutnak, mint neked az egész bejegyzésed, úgy hogy az egyik fél sem szűz.
    Fiatal vagy még ennyi.
    Remélem nem fogod a lelkedre venni és valóban építőjelleggel fogod fel soraimat.
    Kívánok neked a jövőbe sok ihletet és annál is több sikert az az alkotáshoz.

    Üdv.: Bryan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm szépen, hogy elmondtad a véleményedet.
      Szerintem az én nemi életemet vagy a tiédet nem kellene világgá kürtölni, ezért csak annyit írok, hogy az első alkalom nem mindenkinél a legjobb, legszebb, de az biztos, hogy a legemlékezetesebb. (Ezzel nem célzok senkire, csak egy megjegyzés.) Abban igazat adok neked, hogy részletesebben is írhattam volna, de épp, hogy nem akartam, mert ez nem ilyen blog!!! Ha ez az egész KE-s +18-as oldal lenne, akkor bizonyára sokkal hosszabban sikerült volna ez a rész. Nem tehetek arról, hogy te ezt a részt nem élvezted, de nem is úgy akartam megírni, hogy ezen "élvezkedni" lehessen.
      Sajnálom, ha ezzel most csalódást okoztam, hogy nem fejtettem ki jobban.
      Ha ilyen véleménnyel voltál e rész kapcsán, akkor szerintem ne olvasd el az egész történetet, mert nem ez az első ilyen rész, és akkor is bizonyára csalódást okoznék....
      Dorina

      Törlés
    2. Csak gratulálni tudok magamnak, hogy sikerült beletiporni a lelkivilágodba, a soraid csak úgy sikoltoznak a megsértettségtől. Nyilván nem ez volt a célom. Így a válaszod után valamennyire változott a véleményem. Nem azt írással volt a baj, hogy nem részletesen írtad, mert amit írtál az részletes volt, például a gumifelhelyezést azt nagyon szépen leírtad. Amit leírtál jó volt, elképzelhető, a szex nem tetszett. És most már nem is merek belemenni, de nem valóságos számomra vagyis ha mégis nem ilyennek kellene lennie.
      Elfogom olvasni a történetet, nagyon érdekel a cselekmény, ettől függetlenül.
      Egy jó tanács, biztos láttad az eredet című filmet, amiben az van, hogy az álmokat sosem lehet valóságos elemekkel építeni, mert akkor egy idő után, nem fogja tudni az ember megkülönböztetni az álmot a valóságtól. Az írásra is vonatkozik ez a szabály, nem szabad túlzottan a valóságból építkezni egy kitalált történetnél, mert akkor bár az olvasó a történetet véleményezi, nekünk az olyan lesz, mintha magunkat, életünket kritizálná. És nem azt mondom, hogy te most magadról írtál volna, mert nem, dehogyis, csak erre érdemes odafigyelni. Szép hetet! :)

      Törlés