2014. október 3., péntek

12. fejezet



Kedves olvasóim! :')
Az előző fejezethez nem érkezett komment, amit egy kicsit furcsálltam, mert eddig minden egyes részhez jött legalább 2 komment. Ezt úgy fogtam fel, hogy +18-as rész volt, így nem mindenki olvasta el és így nem tudtatok véleményt nyilvánítani. De sebaj! 
Az előző hétvégén megírtam a történet 20. fejezetét és egy kis válság állt be. Lehet, hogy ezzel a 20. résszel vége is lesz a történetnek. Próbálkozni fogok, hogy ne ilyen hamar kelljen bezárni ennek a történetnek a kapuit, de majd meglátjuk.... Addig is van még pár fejezet. 
Kommentbe szeretném, ha leírnátok a válaszotokat erre a kérdésre: 
"Vajon Lola válasza 'igen' lesz?"
Jó olvasást!:)
Puszi :*

(zene)
# Luke
Álmaimban sem gondoltam volna, hogy Mr. Big ilyen könnyen oda fogja adni a csomagot. Becca, a nőies bájaival elcsábította és ki tudja, hogy még mit csinált, mikor az öreg férfival elvonultak egy nyugisabb helyre. Mr. Big ellentmondás nélkül oda adta a várva várt dobozt. Pici és könnyű volt. A maffia nem mondta el, hogy mi van benne és azt is megtiltották, ha kézhez kapom, akkor kinyissam.

Még az nap este oda adtam a dobozt Mr. Kydd-nek. Elvágta a celluxot, kinyitotta, majd belenézett a dobozba. Elégedett mosoly keretében rám pillantott, majd megszólalt:
- Jól van kölyök! Későn, de meg lett a csomag. – oda adta a dobozt a csicskásának, majd visszaült a kanapéra. – Kérlek, foglalj helyet. – mutatott a vele szemben lévő székre. – Whiskyt?
- Nem, köszönöm. – utasítottam el.
-Van még egy megbízásom számodra! – kortyolt az újdonnal töltött italába.
- Mi lenne az? – kérdeztem.
- Van egy lány, Lola Roberts, a Hunter Hill középiskolába jár, te is oda jársz tudtommal, így biztos ismered. – bólintottam, hogy igen. – Szeretném, ha minél több dolgot megtudnál róla és azt közölnéd velem.
- Miért?
- Azzal te ne törődj! Vállalod, vagy küldjem el Mark-ot?
Csak Mark-ot ne! A lányok szerint úgy néz ki, mint egy görög félisten. Nálam sokkal izmosabb és magasabb. A lányok csorgatják érte a nyálukat és mindent megtesznek neki. Bunkósága határtalan, de ezzel szemben, ha csábításról van szó, mindig tudja, hogy mit kell mondani. Nem hagyom, hogy ő ólálkodjon Lola után.
- Egy feltétellel vállalom. – mondtam határozottan.
- Halljam.
- Nem fogj bántani.
Látszott rajta, hogy gondolkodott, de aztán beleegyezett.

# Lola
Pár nap kihagyás után újra a suli falai közt élem az életemet. Most már sokkal jobban vagyok és megesküdtem magamnak, hogy soha többé nem fogok időt pocsékolni Luke-ra. Szünetekben párszor láttam, hogy az órájára siet, vagy éppen csak úgy lazul a folyosón. De a bomba ketyegőre volt állítva, ami ebédkor robbant. Az étkezőben még nem voltak ott a barátaim. Kikértem magamnak az ebédet és a szokásos helyre leültem, majd falatozni kezdtem. A szemem sarkából láttam, hogy Luke közeledik.
- Leülhetek? – kérdezte, mire megrándítottam a vállamat. – Látom nem igazán vagy beszélgetős kedvedben. – szintén megrándítottam a vállamat, mert tudtam, hogy remegne a hangom, ha egy szót is szólok. – Figyelj, én csak bocsánatot szerettem volna kérni a csók miatt, hiba volt.
Minden bátorságomra szükségem volt, hogy normális hangon tudjak megszólalni. Vette egy mély levegőt, majd így szóltam:
- Csak egy csók. Akár én is megcsókolhatnék xy-t, nem számítana. Pontosabban most már nem számítana. – hangsúlyoztam ki a 'most már' szavakat és szembenéztem vele.
- Hát jó. – rándított egyet a vállán. – Ha nem számít, akkor csókold meg azt a srácot. – bökött egy végzős srác felé, aki irtó szexi volt.
- Te nem vagy normális. – Felkeltem az asztaltól, megfogtam a tálcámat és elindultam a kijárat felé.

Kisiettem az étkezőből, de pillanatokon belül lépteket hallottam meg magam mögött, majd egy erősen szorító kezet éreztem a karomon.
- Mit akarsz Luke? – fordultam felé dühösen.
- Téged.
Ezzel a kijelentésével a falhoz szorított és ajkaimra támadt. Próbáltam eltolni magamtól, de ő erősebbnek bizonyult. Ajkai egyre követelőzőbbé váltak. Nyelvével próbálta szétfeszíteni, szorosan összezáródó ajkaimat. Próbáltam ellenállni, de nem sikerült! Nem szerettem volna neki megadni azt az örömöt, hogy viszonozzam a csókját, de a vágy és az ismerős bizsergető érzés a hatalmába kerített. Szétnyílottak az ajkaim és visszacsókoltam. Luke elmosolyodott, majd kezei vándorútra indultak a testemen. Beletúrtam selymes hajába, és ha lehetséges még jobban magamhoz húztam. Belefeledkeztünk a csókunkba, de valaki erőteljesen ránk szólt, mire ijedtünkbe szétugrottunk.
- Hemmings! Roberts! Az irodámba most! – parancsolt ránk az igazgató és elindult az irodája felé.
- Hihetetlen, hogy már megint miattad kerülök bajba. – kínomban elmosolyodtam és tréfásan megböktem Luke oldalát.
- Nem csináltunk semmit sem, ami miatt bajba kerültünk. – értetlenkedett.
- Iskolai szabály: Tilos a nyilvános érzelem kifejezés, akár csók formájában, akár máshogy. – magyaráztam.
- De legalább élvezted! – mosolygott rám azzal az igazi rossz fiús mosolyával.
Csendben, meghunyászkodva követtük az igazgatót az irodájába, majd helyet foglaltunk az asztal előtti két széken, ő pedig a saját székébe ült le velünk szemben.
- Megszegtétek az iskola szabályzatát. – közölte semleges, tárgyilagos hangon. – Mivel ez a csók téma nem olyan nagy gond, mintha valaki lefeküdne a tanárjával… - pillantott Luke fele. – ezért csak egy hét büntetést kaptok.
- Haleluja! – lélegeztem fel.
- Most pedig menjetek és tartsátok kordában az érzelmeiteket.

***

A büntetés ma délutántól kezdődött. Én előbb értem a bünti terembe, mint Luke. Csak egyedül voltam, meg a figyelő tanár. Előszedtem a matek füzetemet és elkezdtem házit írni. Nem sokkal később Luke is megérkezett.
- Oké gyerekek! A szabályok a táblán, engem pedig ne zavarjatok! – mutatott a mögötte lévő táblára, majd tovább olvasta a könyvét.

,,Tilos beszélgetni!”

,,Tilos a telefon vagy más elektronikai készülék használta!”

,,Tilos elhagyni a helyedet!”

,,Mosdóba csak engedéllyel szabad kimenni!”

Luke, a mellettem lévő padban helyezkedett el, így közbe-közbe rá tudtam pillantani a szemem sarkából. Figyelmemet a matematika feladatra szenteltem, mikor egy galacsin esett a füzetemre. Luke-ra néztem, de ő csak a tollával játszadozott. Kihajtogattam a papír cetlit és elolvastam a rajta található szöveget.


Hihetetlen ez a fiú! Gyűlölni akarom, de nem megy.



A válaszomat ráírtam a cetlire, összegyűrtem és visszadobtam Luke-nak. Egész végig figyeltem a tekintetét, hogy vajon mégis, hogy fog reagálni. Felhúzott szemöldökkel és kikerekedett szemekkel felém fordult, majd ezt suttogta:
- Talán?
Mosolyogva megrándítottam a vállamat és újból a feladatra koncentráltam.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jó rész lett mint mindig :) És szerintem Lola válasza igen lesz.:D Kövit gyorsan.:*

    VálaszTörlés
  2. Hi! ^_^
    Sorry, hogy nem írtam az előző fejihez komit, de még 14 vagyok, nem akartam csúnya dolgokat olvasni.. :'DD
    Oké. Mit akar az a szarjankó Lolától? Miért pont Lolát akarja? És mi volt abban a táskában? Az agyam tele van kérdőjelekkel, kérlek, szabadíts meg tőlük!! :c :DD
    Hogy Lola igent fog-e mondani? Hmm.... :/ Annyira szeretném, hogy nemet mondjon, de tuti, hogy igen lesz a válasza.. Hiszen hogy' visszacsókolta Luke-ot is! Ahhjjj, tipikus lány... :c
    Most pedig Luke-ról pár szót: nem tudok kiigazodni rajta... Van egy olyan benyomásom, hogy kezd neki megtetszeni Lola. Abból a mondatából hogy "Nem hagyom, hogy ő ólálkodjon Lola után. " legalábbis ezt vontam le. Meg abból is, hogy kikötötte a pasasnak; ne bántsa Lolát. Szóval... jók a megérzéseim? Tényleg kezd belé habarodni?:D
    Siess a kövivel! :P
    Puszi: Cassie
    Ui.: 20 fejezet? Akkor még 8 fejezet, és lehet, hogy vége a sztorinak? Na, akkor most képzeld el, hogy szépen felpofozlak. Jó erősen. És ha még ezután sem jön ihleted, akkor még egyszer felpofozlak. Addig foglak pofozgatni, amíg nem írsz meg legalább... 40 fejezetet. És akárhányszor megfordul a fejedben, hogy abbahagyod a történetet, annyiszor pofozlak fel, monitoron keresztül, világos? Tudod, hogy képes vagyok rá! ;'D És ugye azt is tudod, hogy nem kell komolyan venni, csak ösztönözni próbállak. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Most Luke csupa rejtély, de lesz olyan fejezet, ahol kerek-perec elárulja az érzéseit Lola-nak:)
      ...
      40 fejezet??? O.o Te jól vagy drágaságom???:D

      Törlés
  3. Ez is hihetetlenül jó rész lett!! És szerintem igent fog mondani, bár ez csak sejtés;) Siess a kövivel!! :))
    U.I. Nem teheted azt, hogy csak 20 fejezet lesz, ezt nem engedhetem!!! Érted?? Ha abbahagyod, megtalállak!!! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké... Mindenki megnyugodhat, mert már elkészültem a 20. fejezettel és a következő fejin gondolkozom már!:D

      Törlés
  4. Nem olyan rég találtam rá a blogodra, de máris imádom, hamar kivégeztem a történetet <3 Izgatottan várom a kövit, te pedig szerintem nagyon tehetséges vagy az írásban ;) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, köszönöm szépen!:) Nagyon jól esik ilyent hallani!!!:) Már fel is tettem a következő részt!:)

      Törlés