2014. augusztus 13., szerda

2. fejezet

Halihó!:D
Nem is jutok szóhoz!!!! 8 feliratkozó?? O.o Úristen!!! *.*
Remélem ez a rész is tetszeni fog és kommiztok is!
Ez a rész egy kicsit rövid lett, de a továbbiakban hosszú részekkel fogok jelentkezni.
Még annyit fűzni ehhez a fejezethez, hogy mostantól kezdődik el a Luke & Lola páros kapcsolata..:)


 # Lola
- Mi olyan nevetséges? – kérdeztem és már kezdtem egy kicsit bosszús lenni.
- Az, hogy az egész lap csak ’Luke’ feliratokból áll és mivel az osztályban csak engem hívnak Luke-nak, így bizonyára egész végig rám gondolhattál, mikor ezeket írogattad.
Azt hittem, hogy helyben fogok elsüllyedni szégyenemben, mikor végig néztem a lapomon. Minden hová az ő nevét irkáltam, valahova még szívecskéket is rajzoltam a neve mellé.
- Én…én…csak… - dadogtam, majd gyors összegyűrtem a lapot.
- Nyugi, nem para. – mondta lazán. – Most már tudom, hogy bejövök neked.
Ezzel a mondatával felkapta a táskáját és kivonult az osztályból, mert időközben megszólalt a csengő, amit én nem vettem észre.

A következő óráim nagyon gyorsan elteltek és szerencsémre egyik szünetben sem futottam össze Luke-kal. Most nagyon beégtem nála és ezután, nem is tudom letagadni, hogy tetszik.

Mivel jó idő volt, így mindenki kiment az udvarra, hogy ott fogyaszthassák el az ebédjüket. Ki érve a szabadba egyből megpillantottam a barátnőim és oda siettem hozzájuk, de eközben nem tudtam figyelmen kívül hagyni azt a nagy színpadot, rajta egy szerencsekerékkel, amit nem rég építettek a udvar kellős közepébe.
- Pont jókor jöttél Lola. Nem sokára kezdődik. – mondta izgatottam Kate barátnőm.
- Mi kezdődik? – értetlenkedtem.
- Sh. – szólt rám és már az iskola bizottság elnöke beleszólt a mikrofonba.

- Hölgyeim és uraim! – kiabált. – Eljött az a perc, amire mindenki várt. Eljött hozzánk egy kis ír manó, hogy e szerencsekerék segítségével feladatokat osszon ki a pároknak. Aki elbukik, nem teljesíti a feladatot, ő nekik meg kell ebbe a kis főzetbe fürödniük. – mutatott a mellette lévő hatalmas edényre, ami nagyon bűzlött. - Hal, savanyú tej és napon érlelt sajt keveréke. – fúj, undorító. – Szóval, ki azaz önként vállalkozó, aki teljesítene egy feladatot?
- Én!
- Én is!
- Én is! – mentek fel a színpadra a nagymenő focisták és egy-egy párt választottak maguk mellé.
- Ez valami beavatás, vagy mi a szösz? – kérdezte Zoé, mire megrándítottam a vállamat, hogy ’nem tudom’.
- Szeretne még valaki jelentkezni? – kérdezte az elnök.
- Én. – szólalt meg valaki hátulról.
Mindenki a hang irányába kapta fejét. Komolyan, ő minden hol ott van? – tettem fel magamban a kérdést, amire gondolkodás nélkül is tudtam a választ. Luke még egyet szívott a cigijéből, majd eldobta és az asztalok között ingázott, míg el nem ért a színpadhoz. Fellépett rá és megállt Jason, az elnök mellett.
- Jól van haver! – tette Luke vállára a kezét.
A fiú az említett testrészére nézett, majd megfogta Jason-t a csuklójánál és elvette a válláról a kezét.
- Nem vagyunk haverok! – jelentette ki.
- Hát oké. – lépett egyet arrébb Jason. Nevetséges volt az egész szituáció. – Válasz magadnak egy párt.
Luke lassan végig nézett a tömegen, majd megállapodott rajtam a szeme. Gyorsan felkeltem a helyemről és az épület felé vettem az irányt, hogy mi hamarabb be tudjak menni az iskolába. Sajnos bekövetkezett az, amire még a legmerészebb álmaimban sem akartam.
- Lola Roberts-et választom. – mondta be hangosan Luke a mikrofonba.
- Gyere Lola, ne fuss el. – mondta Jason.
Lassan megfordultam, vettem egy mély levegőt és ökölbe szorított kézzel mentem fel a színpadra, ahol Luke teli vigyorral várt. Mellé álltam, mire átkarolta a vállamat és vártuk, hogy megforgassák a szerencsekereket. Fel sem tudtam fogni, hogy mi történik körülöttem, annyira elbódított Luke férfias illata. Közbe-közbe rám pislantott, mire lehajtottam a fejemet vagy elnéztem mellette.
- Oké, Luke és Lola! Ti jöttök. – forgatta meg Jason a kereket. – A ti feladatotok pedig az, hogy el kell készítenetek egy halas sütit, majd valamelyik nevelővel meg kell etetni és ezt fel kell venni videóra. Ha holnap délig nem lesz meg a videó, akkor meg kell abban fürödnötök.
Azt hittem ott nyomban fogok elájulni. Milyen szokás lett ez a szívatás? Egyik évben sem volt még ilyen… Most meg süthetek valamilyen halas sütit és meg kell etetnem az egyik tanárral. Azt hiszem, most fogok elájulni.
- Akkor nálad ötkor találkozunk. – mondta Luke, majd lesétált a színpadról.
- Oké. – vágtam rá egyből, majd elgondolkoztam és utána kiabáltam. – Várj! Azt sem tudod, hogy hol lakom!
- Te csak azt hiszed. – kacsintott, majd eltűnt a többi ember közt.

3 megjegyzés:

  1. Szia!:)
    Úristen.. Hányingerem van ettől a gyerektől! -.- Szegény Lola, bár tudná, hogy mibe ártotta magát! Honnan veszi ez a "Luke" a bátorságot, hogy ártatlan lányok sorsáról döntsön?! Ráadásul el is akarja Lolát adni egy szemét, mocskos, undorító pasasnak! Hát milyen ember az ilyen?! -.- Fú... Most Luke nagyon felcseszte az agyamat... :@
    Egyébként a történet remek. :)) Egy kicsit más ugyan, de ahogyan Te is írtad: miért ne? :DD
    Várom a kövit!:P
    Puszi: Cassie ;*
    Ui.: Luke Hemmings: DÖGÖLJ MEG!!!! (bocs, ez már a Prológus óta bennem van, ki kellett adjam magamból..:$ :DDDxd)

    VálaszTörlés
  2. Egyet értek az előttem íróval , mondjuk én nem tudok Luke-ra sokáig haragudni :D De ez is fantasztikus lett *-* Várom a kövit <3

    VálaszTörlés
  3. Szia! ˙(:
    Egyet értek az előttem írókkal. Luke szemét, amiért ezt akarja tenni Lolaval. De én sem tudok sokáig haragudni rá. Szupi lett a feji *-* Én is várom a kövit <3
    Ölel :
    Cat xx

    VálaszTörlés