2015. március 20., péntek

2.6. fejezet

Sziasztok!:)
Mi a helyzet veletek?:)
Olvastam az előző részhez a fejezetek és mindenki azt kívánta, hogy Luke ne bánts a Lola-t. De ha nem bántja, akkor hogyan legyen izgalmas a történet? Ez a rész egy kis ízelítő lesz, de az ez utáni lesz ám a durva!!
Remélem tetszeni fog! :)
Jó olvasást!:)
Puszi :*

- Itt Hemmings. - dörmögte a telefonba.
- Itt K-29-es. A célpont délre tart, Sydney-be.
- Kövesse!
- De nem egyedül van.
- Akkor is. - harsogta a választ.
Ez a lány sosem lesz egyedül, hogy ellássam a baját? - gondolta magába.

# Lola
Az egész vonat utat végig izgultam, mert már hónapok óta nem láttam anyut. Beszélgettünk telefonon, meg számítógépen, de azért még sem olyan, mint élőben. Az ablakból néztem az elsuhanó tájat és csak anyura tudtam gondolni, na meg persze arra, hogy minden rendben legyen. Ne jelenjen meg Luke, sem a többi rá emlékeztető ismerős. Ezt a hétvégét csak is anyuval és a szerelmemmel akarom tölteni... Érdekes, nem? Itt ül velem szemben álmaim pasija és mégis az exem és a rossz emlékek jutnak eszembe. Elfogom felejteni valaha? A-a, biztos, hogy nem.
- Hahó Lolita! - legyezte előttem a kezét Christian, mert nagyon elbambultam.
- Hm? - néztem rá kérdő tekintettel.
- Készülj, mert mindjárt le kell szállnunk.
Felkeltem az ülésből és szedelőzködni kezdtem. Felvettem a kabátomat és leszedtük a csomagunkat az ablak feletti polctárolókról. Elmentünk a vonat ajtajához és vártunk, hogy megálljon a vonat. Az ablakból már láttam anyuci boldog mosolyát. Amikor a jármű nagy nehezen, de megállt, szó szerint feltéptem az ajtót, lesiettem a lépcsőn, majd anyuhoz futottam, miközben fellöktem pár embert, akik szitkozódtak egy sort, de most az sem tudott érdekelni.
- Anyu! - öleltem jó szorosan magamhoz és beszippantottam, a már ismert illatát.
- Kislányom. - a legszebb pillanatok, az anya-lánya pillanatok.
Csak reménykedni tudok, hogy ha nekem is lesz lányom, akkor ugyan olyan jó kapcsolatom lesz vele, mint anyuval. Nagy nehezen, de elengedtük egymást és Christian-höz fordultunk.
- Gyere ide, fiacskám! - tárta ki anyu a karját szerelmem előtt.
- Örülök, hogy látom Mrs. Roberts. - ölelkeztek össze.
- Jaj, hagyjuk már ezt a magázódást, mert olyan öregnek hiszem magam ilyenkor. - mosolyodott el anyu.
- Pedig nincs semmi oka a panaszra. Olyan, mintha Lola nővére lenne.
Istenem Christian! Hogy tud ez a pasi bókolni?! - elmosolyodtam magamba, majd haza felé vettük az irányt.

Hazaérve kipakoltunk a szobámba és neki álltunk vacsorázni. Christian bevetette minden férfias báját és teljesen lenyűgözte anyut. Segített megteríteni az asztalt és egyfolytában bókokkal halmozta el. Most már biztos, hogy anyára ütöttem, mert ugyanúgy elpirult és zavarba jött, mint én szoktam. Közbe-közbe úgy éreztem, hogy én felesleges vagyok ott, de egyikőjükre sem tudtam haragudni.
- Gyere Lola, kész a vacsi! - szólt oda anyu, mert egy kicsit leragadtam a TV-nél.
- Megyek.
Christian kihúzta nekem és anyunak a széket és segített helyet foglalni.
- Hm, micsoda úriember. - mosolygott anyu.
- Hát... ilyen csodaszép hölgyek mellett hoznom kell a kis gentleman formámat.
És a vacsora elkezdődött... Anyu isteni lasagne-jától mindig a felhőkben érzem magam. Hm... kaja orgasm.
- Hööö. - ugrottam meg hirtelen a széken, mert Chris a kezét a combomra tette.
Ránéztem, elmosolyodott mire nekem is mosolyognom kellett.
- Végzett? - kérdezte anyutól, majd mikor bólintott, hogy 'igen' elvette a tányérját és a mosogatóba tette az enyémmel és a sajátjával együtt.

Vacsora után kivittem az én kis Princess kutyámat a házunk elé, hogy elvégezhesse a "dolgát". Mivel nem akart sem pisikélni, sem kaksizni, ezért játszani kezdtem vele. Nem volt szívfájdalmam az miatt, hogy Christian-t egyedül hagytam anyuval, mert van sok közös témájuk. Ki ne látott volna még olyat, hogy egy ügyvéd és egy leendő ügyvéd ne jönne ki egymással!? Princess-nek már vagy százszor eldobtam a labdát, de még így sem fáradt el. Még játszani akart.
- Ez lesz az utolsó, oké? - mondtam neki.
Elhelyezkedtem a megfelelő pozícióba, hogy jó messzire el tudjam dobni a labdát. Karomat hátradöntöttem, majd nagy lendületet véve elhajítottam a labdát. Hm... Ez irigylésre méltó dobás volt.
- Most meg vagy! - hallottam magam mögül egy mély, férfi hangot, de amikor meg akartam fordulni az orrom alá tett egy textíliát, ami nagyon büdös volt, majd minden elsötétült.

8 megjegyzés:

  1. Első!!!!!
    Háháha!!!
    (Örömtánc)
    Muhahaha
    Igeeeeennnnn

    VálaszTörlés
  2. Na jó, te biztos, hogy direkt csinálod ezt velem! Itt abbahagyni...???!!! Hát szabad ilyet?? xddd
    Amúgy nagyon jó lett és már nagyon jó lett! Hozd a kövit, de minél hamarabb!!! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát... igen, szabad!!!! Szabad ilyet csinálnom, hogy pont ilyenkor hagyom abba!!:DDDD
      Jövő hét pénteken hozom a következőt!!! :***

      Törlés
  3. :O
    Szia:O
    Neeeee máááár, hülye kis... ajh... utálom Luke-ot!!! :@ Hogy tehetted ezt velem!? VELÜNK, AZ OLVASÓIDDAL!!!?? :OO Hát ez... hallatlan..
    ÉS MÉG MINDIG UTÁLOM LUKE-OT!!!!! :SS Oké, hogy szereti Lolát, ez rendben van. DE ILYEN BÜDÖS, MOCSKOS, UNDORÍTÓ DOLOGHOZ FOLYAMODNI??!!!! Hát megáll az ember esze... -.-" Fúj, utálom. Egyszerűen gyűlölöm.. Fú, de nagyon gyűlölöm.. Meg tudnám fojtani egy csepp vízben.. Rozsdás késsel kínoznám meg.. Kaktuszt dugnék fel a fenekébe!!! :@@
    Nagyon merem ajánlani a Lükének, hogy amikor majd Lola hozzákerül, akkor legyen vele nagyon, de nagyon kedves, aranyos, és gyengéd, mert ha nem..... akkor átmegyek Hitlerbe, és abból nem lesz köszönet!
    Christian pedig nagyon gyorsan álljon rá Lola felkutatására! És verje szét Luke-ot! Ha nem, akkor úgyis én teszem meg.:D
    Hogy' lehet így bánni egy nővel?! Lola nem egy kicseszett tárgy, amit Luke kedve szerint... wáhh, a gondolatmenetemet sem tudom végigvezetni, annyira ideges vagyok rá! Fel kell jelenteni a francba emberrablás és hímsovinizmus miatt.. Ezt büntetik Ausztráliában? :/ Ha nem, akkor majd megint én teszek azért, hogy egy életre megtanulja: LOLA NEM EGY TÁRGY! Egy nő sem az! Jogunk van! És vésse a borsónyi kis eszébe, hogy Lolának is vannak jogai! Joga van nem vele lenni! Joga van BOLDOG ÉLETET ÉLNI, VESZÉLYEK NÉLKÜL!!!
    Bocsánat, hogy a kommentem fele szinte csak "kiabálásból" áll, de nagyon érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. És Luke - pontosabban Te :D - kihozza - kihozod - belőlem a feministát. Amúgy is az vagyok, de amikor a Te blogodat olvasom, akkor nagyon. :DD Egyébként szuper lett a fejezet, siess a kövivel! ^^
    Puszi: Cassie

    Ui.: Ha jobban belegondolok, Lola is betörölhetne egyet Luke-nak, komolyan! :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Amikor e-mailen megláttam, hogy hozzászóltál a fejezethez, nagyon megörültem, de amikor megláttam, hogy mennyit írtál, enyhe sokk ért és le kellett ülnöm a székre, hogy nyugodtan el tudjam olvasni. :)
      Hát ja! Átérzem a helyzetedet, de ez van! :P Ezt kell szeretni!:)
      Az a fejezet nem is volt olyan hú de véres/veszélyes, csak egy elrablás, és te mégis nagyon harsogó betűkkel írtál minden második mondatod!:DDD
      Ha elolvasod jövő héten az új fejezetet, akkor meg az egész írásod nagy betűs lesz???:D A következő fejezet durvább lesz, szóval készülj lelkiekben!!!
      Puszi :*

      Törlés
  4. Szia!Kb.2napja olvasom a blogod és nagyon izgalmas és imádom!Fantasztikus író vagy!Bármi is történt egyszerűen nem tudom utálni Luke-ot!Már nagyon várom az új részt és azt szeretném kérdezni,hogy milyen sűrűn hozol új rész mert iszonyatosan megöl a kiváncsiság?!

    VálaszTörlés
  5. Szia!Kb.2napja olvasom a blogod és nagyon izgalmas és imádom!Fantasztikus író vagy!Bármi is történt egyszerűen nem tudom utálni Luke-ot!Már nagyon várom az új részt és azt szeretném kérdezni,hogy milyen sűrűn hozol új rész mert iszonyatosan megöl a kiváncsiság?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Minden pénteken teszek fel egy új részt, de mivel lesz húsvéti szünet, így lehet, hogy egy héten kettőt is felrakok:)

      Törlés