2015. január 1., csütörtök

27. fejezet



Halihó!:)
Rossz hír e vagy sem, de lassan befejezem a blogot... A 30. fejezet már az epilógus lesz. Ha jön majd ihlet, akkor lehet, hogy lesz második évad, ha nem, akkor nem...
De térjünk vissza a jelenbe!
Ebben a fejezetben megismerkedhetitek Luke énjét, amikor még nagyon rossz fiúcska volt...
Másrészt pedig... Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!:)
Puszi :*

# Lola
Luke-kal felvetettük azt az ötletet, hogy menjünk el az erdőbe sátrazni. Egész jó ötletnek tűnt mindaddig, amíg anyunak el nem mondtam. Egyből rávágta, hogy nem mehetek. Azzal indokolta döntését, hogy egy elhagyatott helyen, egy fiúval nem lehetek. Így hát módosítottuk a tervet. Négyesben mentünk. Én, anyu, Luke és Luka apukája. Mivel Luke nem igazán van jóba az apjával, így ez a kis kiruccanás még közelebb hozza majd őket… vagy nem… De hát ki tudja?

A kirándulásra csomagoltunk be enni és innivalókat, ruhákat, sátrat, matracot, takarót és párnát. Na meg persze a zseblámpa, a gyufa és a rovarirtó sem maradhatott el. Telefonokat nem vittünk. Ez volt az egyes szabály: „Családi túra lesz, így nincs telefonozás.” Meg amúgy is! Erdőben nincs térerő. Kocsival vágtunk neki az útnak. Körülbelül 20 perc kocsikázás alatt ott is voltunk az erdőnél. A kijelölt táborhelynél lepakoltunk és kiosztottuk egymást közt a feladatokat. Luke és az apja, Andrew fog a sátorral foglalkozni, míg én és anyu a közelből hozunk fadarabokat és tábortűzféleséget csinálunk. Mivel nem akartuk letördelni a fáról az ágakat, így sok időbe telt, mire összeszedtünk annyi mennyiségű fát, hogy abból már egy kisebb fajta tábortűz legyen. Mire visszaértünk Luke-ékhoz, ők már régiben felállították a sátrat és most helyezték el benne a takarókat és a párnákat. Én még visszamentem fadarabokért, hogy legyen későbbre is. Éppen egy faágat szedtem fel a földől, mikor megszólaltak mögöttem.
- Hmm… Nagyon-nagyon szép kilátás. De még milyen szép! És nem a tájra értettem.– vettem egy mély levegőt, kiegyenesedtem, majd felhúzott szemöldökkel Luke-ra néztem. – Mi az? Ilyen kerek, feszes fenék láttán mindig feltámad bennem a költő és a férfi. – kijelentésén elnevettem magam, majd közelebb jött és ki vette a kezemből a faágakat és visszasétáltunk a többiekhez.

***

Este virslit, szalonnát és mályvacukrot sütöttünk a tűz fölött és közben mindenféléről beszélgettünk. Nagyon jól éreztem magam. Na, persze Luke virslis poénja sem maradhatott el, hogy éjszaka majd az övét is megkaphatom. Ezt meghallotta az apja, majd finoman közölte velünk, hogy ma este lehetőleg uralkodjunk a vágyainkon. Ha neki nincs szex, akkor nekünk sincs. Először kicsit elszégyelltem magam, hogy meghallotta az ilyen beszélgetésünket, de mivel nagyon lazán kezelte, így már nem volt semmi gond. Olyan tizenegy fele mentünk el aludni. Én Luke-kal, anyu Andrew-val aludt egy sátorban. Az éjszaka egy kicsit hűvös volt, így a szokásosnál is jobban bújtam Luke-hoz.
- Kérdezhetek valamit? – törtem meg a csöndet.
- Már kérdeztél. – mosolygott. – De mondd!
- De csak akkor, ha megígéred, hogy nem fogsz haragudni. – kezdtem el félénkén.
- Ígérem. – sóhajtott egyet. – Na, ki vele!
- Öhm… Szóval… - haboztam. – Azt már egyszer elmesélted, hogy mi történt a maffiában vagy hol, de azt nem, hogy hogyan kerültél oda. – szinte már suttogtam, mert féltem, hogy mit fog rá reagálni, de egyszerűen hajt a kíváncsiság.
- Arról volt szó, hogy erről többet nem beszélünk. – a hangján érződött, hogy ideges lett. – De, ha ennyire tudni akarod, akkor elmesélem. Pár évvel ezelőtt egy-két haverral elmentünk egy kis kereskedésbe. Elég lepukkant hely volt, de ott legalább kiadták a piát. Az italoknál voltunk és mellettünk állt egy férfi. Kapucni a fejében volt és napszemüveget viselt. Nem tudtam le venni róla a szememet. Megfogott egy üveg italt és a kabátja belső zsebébe süllyesztette. Rám nézett, majd biccentett a fejével, hogy kövessem. A pénztárnál csak egy csokit vett, majd szépen kisétált a boltból. Én persze követtem, mert izgalomra vágytam. Akkor voltam a tini lázadókoromba. Pia, csajok, bulik és semmi suli. A férfi elment a bolt mögé és ott felbontotta a piát és elkezdtünk iszogatni. Elmesélte, hogy ez már nem az első eset, hogy boltból lopkod. Csábító volt az, hogy akár én is tudnék így piát szerezni, csak ahhoz meg kellene tanulnom, hogy hogyan ne legyek feltűnő senki számára. Összehaverkodtunk, aztán ezután már mindent együtt csináltunk. Együtt ittunk, csajoztunk, meg buliztunk és persze lopkodtunk más dolgot. Eltelt egy kis idő, amikor beközölte, hogy ő egy maffia tagja és szívesen látnának ott. Elmentem és ott találkoztam Mr. Big-gel. Aztán ott már volt minden. Drogterjesztés, csajokat be kellett drogozni és elvinni hozzá, hogy prostikat csináljon belőle, ilyeneket. Aztán jöttél te és az egész életemet felforgattad. – mosolyodott el a végére és egy puszit nyomott a fejem búbjára.
- Most először vagy szerelmes?
- Jah. – vetette oda kurtán, mintha a szerelmem mindennapos dolog lenne, de inkább nem szólaltam érte, mert nem akartam vitatkozni. – És hogy-hogy lefeküdtél az egyik tanároddal?
- Mi ez a faggatózás? – vigyorodott el, mire én is elmosolyodtam.
- Jól van na, csak kíváncsi vagyok. – nyomtam egy gyors puszit ajkaira.
- Hát az úgy történt, hogy büntiben voltam és nem a szokásos tanár volt bent, hanem ez a nő, aki nagyon fiatal volt, ahhoz képest, hogy tanár. Csak egyedül voltam az nap büntetésben és unatkoztam. Elkezdtem vele beszélgetni, aztán flörtölgetni. Bármit mondtam neki láttam, hogy elpirul és zavarba jön, így tovább folytattam, meg a közelebb mentem hozzá. Aztán megtörtént a dolog… a tanári asztalon…
- És ez, hogy derült ki?
- A folyosó be volt kamerázva, aztán felvettek, ahogy a folyosón egymásnak esünk és bemegyünk a wc-be. Másnap az igazgatóiba kötöttem ki és persze a szüleimet is behívatták. Engem is kirúgtak és a tanárnőt is. – fejezte be mondókáját.
- Én is mindig lázadni akartam, semmit sem csinálni csak szarni a világra, de sosem mertem. – vallottam be. – Féltem, hogy mit gondolnak rólam mások és főleg, hogy anyu mit szólna a dologhoz. Kiakadna vagy elsiklana fölötte. De ahogy ismerem anyut, nagyon kiakadt volna.
- Nem tudnálak elképzelni rossz kislányként. – mosolyodott el. – De ha lazulni szeretnél és őrültségeket csinálni, akkor kihasználjuk a nyár minden pillanatát.

4 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Boldog új évet!! :DDD
    Hihi, jó ez a sátrazás! :D Viszont Luke... aj.. elhiszem, hogy lázadott, de hogy ennyire? :c Na mindegy, Lola észhez térítette. :'D
    Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak csinálni. Mondjuk azért remélem, hogy nem fognak nagyon nagy bajba keveredni. :/
    Siess a kövivel! ;P
    Puszi: Cassie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Hát az majd jövő héten fog kiderülni, hogy bajba keverednek-e vagy nem... De tudod, hogy mindig okozok meglepetéseket..;)
      Puszi:*

      Törlés
  2. Aj, olyan rossz, hogy már csak pár rész és vége, én nagyon szeretem olvasni :c Olyan kis édesek együtt, és nem érdekel, hogy már kb. húszadjára írom, ha ez az igazság (szeretek ismételni) :DD
    Engem is izgat, hogy mi lesz így a végén, a nagy "csattanó", vagy hogy mondjam :)
    Én is akarok egy Lukeot :3 Most már kiváltképp, ahogy így olvasom ezt a sztorit, nem érdekelne, ha benne lenne a maffiában, akkor is kell egy :D
    Vigyázz magadra! :3 xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire megtetszett a blog.:) Nekem is nagyon a szívemhez nőtt! Sosem írtam még ilyen rossz fiúkról és élvezetes volt kitalálni Luke karakterét.:)
      Az biztos, hogy lesz csattanó! De még milyen nagy csattanó lesz!!:D
      Nem sokára új blogba fogok kezdeni, de azt majd úgyis mondani fogom (ha esetleg érdekel).
      Puszi :*

      Törlés