2014. október 30., csütörtök

17. fejezet



Halihó!:D
Egy újabb nap, egy újabb fejezet... Olvastam az előző részeknél a kommenteket, amiben leírtátok, hogy már nagyon kíváncsiak vagytok, hogy milyen jelentősége lesz Mark-nak a történet során... Ez a fejezet, szinte csak róla szól, úgyhogy jó olvasást kívánok! :)


# Luke
Mark, mint röplabdaedző? Komoly? Kit fenyegetett meg azért, hogy ide tolja képét? Egyáltalán a maffia mit akar Lola-tól? Ezt mindenképpen ki kell derítenem! De ami a másik legfontosabb, hogy Mark-ot el kell valahogyan tüntetnem a suliból, mert ez így nem állapot! Szinte minden nap van Lola-nak edzése, ami legalább másfél órás, ráadásul meccsek előtt még hétvégén is be kell neki menni. A mai edzést elnézve, biztos, hogy nem hagyhatom őket egyedül! Mark egyfolytában Lola-t figyelte és még fogdosta is azzal az indokkal, hogy rosszul tartja a kezét, ezért a háta mögé állt és megmutatta neki mi a helyes tartás. Hátulról hozzásimult és végig húzta a kezeit az oldalán. Legszívesebben felálltam volna és behúztam volna neki akkorát, hogy ott terült volna el a padlón. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy én húznám a rövidebbet, mert ő sokkal erősebb nálam.

***

Az edzés véget ért. Mindenki – szó szerint – futott ki a teremből öltözni, csak Lola maradt ott, mert Mark oda hívatta magához. Lejöttem a lelátóról és közelebb mentem hozzájuk, hogy halljam őket.
- Tudod, hogy miért akartam beszélni veled? – kérdezte Mark.
- Nem.
- Szóval Lola az van, hogy a többiek sokkal jobb röpisek nálad és rád férne pár külön edzés.
- De hát ma szinte én voltam a legjobb! – csattant fel Lola.
- Én nem így láttam és mint már mondtam, hogy kellene pár külön óra. Ha hétvégén nincs semmi elfoglaltságod vagy esetleg szabad a péntek délutánod, akkor én szívesen gyakorlok veled. – nem tudtam nem észrevenni, hogy Mark közbe-közbe rápillant.
- Hát jó. – ez nem lehet igaz! Most komolyan belemegy a külön órákba? – Péntek délután, akkor itt maradok.
Még megbeszélték, hogy pontosan hány órakor, majd elment öltözni, így kettesben maradtam Mark-kal. Szúrós szemekkel néztem rá, mire ő csak sunyin elvigyorodott.
- Kit vesztegettél meg, hogy beállhass ide edzőnek? – kérdeztem karba tett karral.
- Mi közöd van hozzá?
- Na ide figyelj! – mentem közelebb hozzá. – Ha egy újjal is hozzá…
- Indulhatunk? – szakították félbe a mondatomat.
A hang irányába fordítottam a fejemet, ahol Lola állt. Még egy pillantást vetettem Mark-ra, majd elindultam a kijárat felé.

# Lola
Komolyan mondom, Luke az agyamra megy! Öt percenként elmondja, hogy ne menjek el pénteken arra a külön edzésre, mert így is profi vagyok bla-bla-bla… Akárhányszor rákérdeztem, hogy mi kifogása van ellene, nem válaszol, csak azt hajtogatta, hogy ne menjek le. Fogalmam sincs, hogy mi közük van egymáshoz Mark-kal, de ez az ő problémájuk és engem ne keverjenek bele. Ha Mark – mint az edzőm – úgy látja, hogy nem vagyok jó és rám férne egy kis plusz edzés, hát legyen! Nem akarom, hogy miattam veszítsen a csapat az elkövetkezendő versenyen!

- Lola! – szólt Luke. – Kérlek, ne menj el a külön edzésre.
- Luke! – szóltam rá egy kicsit hangosabban. – Ha végre tudsz valami értelmes ki fogást mondani, hogy miért ne menjek, akkor halljam! – szinte már kiabáltam, mert annyira elegem volt.
Ránéztem Luke-ra, aki csak lehajtotta a fejét és zsebre dugta a kezét.
- Gondoltam.
Felvettem a táskámat és indultam el iskola folyosójáról a tornaterem felé.

***

Az edzés nagyon jól ment, de egyben fárasztó is volt. Mark sokat segített. Megmutatta, hogy hogyan tartsam jól a kezemet, az ujjaimat és hogy mennyire hajlítsam be a térdeimet. Meccsezni nem tudtunk, de akkor is élvezetes két óra volt. Nem értem, hogy tud haragudni Luke egy ilyen kedves és aranyos srácra, mint Mark. Röplabdázás után visszamentem az öltözőben. Táskámból kivettem a tusfürdőmet és a törölközőmet és elmentem tusolni. Nagyon jól esett, ahogy meleg vízcseppek végig folytak a testemen. Órákig tudtam volna állni a zuhany alatt, de ezt nem tehettem meg. Megszárítkoztam, majd magamra csavartam a törölközőt. Kilépve a fürdőszobából észrevettem Mark-ot, amint az öltöző egyik kis padján ül.
- Mit csinálsz itt? – meglepődtem, majd zavarba jöttem és még jobban szorítottam a törölközőt.
- Őszintén? – állt föl, majd közelített felém. – Téged vártalak, hogy végezz!
Közeledése nagyon meglepett, de automatikusan hátráltam, amíg a hátam neki nem csapódott a falnak. Megijedtem. A lábaim remegni kezdtek épp úgy, mint a kezeim is.
- Mit akarsz? – kérdeztem félénken.
- Te is tudod. – a fülem mögé simított egy hajtincset. – Csak azt ne mond, hogy nem élvezted, ahogy hozzád értem edzés közben. – simított végig a karomon, amitől libabőrös lettem.
- Mark, ne! – hajtottam le a fejemet, mire ő az állam alá nyúlt és kényszerített, hogy a szemeibe nézzek.
- Lola. – éreztem meleg leheletét az ajkaimon.
Bekövetkezett az, amit sosem akartam. Megcsókolt. Próbáltam nem megadni magamat neki. Összeszorítottam az ajkaimat, de addig erősködött, amíg nyelve be nem jutott a számban. Az is közbe játszott, hogy megfogta a kezeimet, ami által elengedtem a törölközőt és az, leesett rólam. Kisebb sikítás hagyta el a számat, így Mark nyelve pillanatokon belül az enyémet kereste. Kezeimet erősen szorította és a fejem fölé emelte. Ott álltam előtt tehetetlenül, anyaszült meztelenül. Nyelve és szája egy pillanatig nem nyugodott. Szorítása egyre erősebb lett, ami már nagy fájdalmat okozott nekem.
- Lola? Kész vagy? – csapta meg a fülemet egy ismerős hang.

11 megjegyzés:

  1. Azt a rohadt...:O Most nagyon utálom ezt a Mark-ot! Remélem most Luke majd jól elveri;)
    Nagyon jó lett és várom a következőt!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha, pacsi! Én is várom és húúú... mindent elmondtál helyettem! :)

      Törlés
    2. Hát... amint olvashattad, Luke tart Mark-tól, mert Mark sokkal erősebb..:/ De majd kiderül, hogy verekednek-e vagy sem ;)

      Törlés
  2. Szia Dorina!
    Ez a rész nagyon jó lett! Mark nagyon szembe szúrt. Valahogy sejtettem, hogy ez következik majd be... Remélem azért nem erőszakolja meg Lolát és Luke toppan be, aki majd el látja Mark baját!

    Izgatottan várom a következő részt, hozd minél hamarabb! :)

    Ölel.
    Halie xx

    VálaszTörlés
  3. Hogyazahhhrrrrr.....
    Miért pont itt kell abbahagyni? Ha? :D:D Most meg tudnálak fojtani egy kanál vízben...
    Jó nem. Ne aggódj... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amilyen szerencsétlen vagyok, meg is fulladnék abba a kis vízbe :P

      Törlés
  4. Szia!
    Ne már... Szemét disznó...:c Most nagyot csalódtam Markban. Kérlek, Luke püfölje agyon a következő részben!! ^^ Habár... Luke azt mondta, hogy Mark sokkal erősebb nála, de na... Verje szét! *-* :DD
    Siess a következővel, már nagyon várom, hogy Lüke mit fog ehhez szólni. :D
    Puszi: Cassie
    Ui.: Vagy Lola rúgja tökön, izomból. :) :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nocsak! A kis szívszerelmed már szemét disznó lett?:P

      Törlés
  5. Jaaj nem ér ez milyen befejezés :S Nagyon jó, de most felcsigáztál :) Lükee verje meg Markot. Létszii :) Izgatottan várom a kövi részt! <3
    Ölel és puszil,
    Cat

    VálaszTörlés
  6. Heey^^
    Új vagyok itt, de nagyon magával ragadó a történeted! Fel is iratkoztam, borzasztóan tetszik! *--*
    Remélem, Luke toppan be, szépen elfelejti, mennyire "fél" Mark-tól, és péppé veri, mert a szívszerelméért mindent! :'DD

    xx, Reason L. :)

    VálaszTörlés