2014. szeptember 12., péntek

9.fejezet

Huhhh! Oké... Mély levegő és lassan kifúj...
Nem tudok hinni a szememnek! 
24 feliratkozó?! O.o Nagyon - nagyon köszönöm!!! <3 Imádlak titeket!!!
Ez a rész, szerintem egyben vicces is és szomorú is, de majd úgy is meglátjátok.
Mit gondoltok? Luke Becca-t vagy Lola-t választja majd végleges "párjává"?
Jó olvasást!:)
Kommizzatok!:)

# Lola
Megcsalt! Lehet, hogy csak egy csók volt, de nekem nagyon is sokat számított! Tudtam, hogy nem vagyok elég jó neki! Nem teszem szét neki a lábamat és erre keres egy másik lányt. Sőt, egy idősebb lányt, aki még Luke-nál is idősebb és biztos tapasztaltabb is! Nem hiszem el, hogy ezt csinálta velem. Amikor leállítottam a hevessége miatt, mindig bocsánatot kért, és vagy ezerszer elmondta, hogy nem akar siettetni. De mi lett a vége? Egy másik lánnyal csókolózott az autóban! Minek kellett olyan fiúba bele szeretnem, akinek nem vagyok elég jó? Aki olyan, hogyha meglát egy jobb alkalmat, elhúzza csíkot. Miért gondoltam, hogy Luke talán más? Miért? Nem szabadott volna hagynom, hogy ilyen könnyen bele rángasson a kapcsolatba. Akkor most nem fájna ennyire!

Még mindig a könnyeimmel birkóztam, miután kijöttem a mosdóból, ahol kisírtam a szemeimet. Ez volt az egyetlen olyan hely, ahol nyugodtan lehettem. Éppen becsöngettek kreatív írás órára, mikor beértem a terembe. A tanár még sehol sem volt, de Ő viszont ott volt. Miért pont előttem ül? Az előző napokban nagyon örültem annak, hogy előttem ült, mert mindig hátra adogatott nekem egy kis cetliket, amikre szívecskék voltak rajzolva, vagy egy-két édes szó, amitől nagyot dobbant a szívem. De most? A pokolba kívánnám őt... Vettem egy mély levegőt és elindultam az asztalom felé. Leült, majd elővettem a füzetemet és a hátuljába firkálgatni kezdtem.
- Figyelj Lola! – fordult egyből hátra hozzám Luke. – Legalább hallgass meg!
Tisztán hallottam minden egyes szavát, de nem akartam tudomást venni arról, hogy beszél hozzám, vagy, hogy egyáltalán itt van a teremben.
- Megértem, hogy nem beszélsz velem. Figyelj, az a csók csak egy hiba volt, nekem semmit sem számított. Egyedül csak te kellesz nekem Lola!
- Csoda, hogy még bírod követni a hazugságaidat. – nagy nehezemre esett kiejteni ezek a szavakat a számon, de igazam volt. Minden, amit eddig mondott nekem az nagy-nagy hazugság volt.

Szólásra nyitotta volna a száját, mikor a tanár belépett az ajtón. Elhelyezkedett az íróasztalánál, majd elmondta a mai feladatunkat.
- Az a legjobb író, aki őszintén tud az érzéseiről beszélni. Nem köntörfalaz, ha valamiről vagy valakiről véleményt kell alkotnia. Mindig leírja vagy kimondja azt, amit éppen gondol… - magyarázta Mr. Little. – Szóval! A mai óra kicsit lazább lesz. Nem fogtok körmölni, hanem beszélgetni fogunk. Mint már mondtam, véleményt fogtok alkotni. Ez úgy fog megtörténni, hogy haladunk padsorról padsorra és mindig, aki mögöttünk ül, annak kell rólunk őszinte véleményt alkotni. – vagyis nekem majd Luke-ról kell véleményt alkotnom. – Értitek?
Néhol csak egy-egy tulajdonságot mondtak a másikról, de valakik mondatba is foglalták mondanivalójukat. Senki sem törődött azzal, hogy hátha megbántja a másikat, mindenki kimondta azt, amit gondolt. Drogos csövesek és sarkon álló ribancoktól hallottunk mindent a szép, okos, jó tanulóig. Mögöttem Sebastian ült, aki ezt mondta rólam: ,,Szende kis szexi, akit elvinnék pár körre.” Nevetnem kellett. Sebastin-nel, csak azóta lettünk olyan jóban, amióta együtt járunk kreatív írásra. Mindig mögém ül, hogy rugdoshassa a székemet és a ceruzájával bökdösse a hátam, ezzel is idegesítve engem.
- Rendben. – mondta nevetve a tanár. – Roberts kisasszony, most ő jön.
Mit is mondhatnék Luke-ról? Azt csak nem mondhatom, hogy olyan jól csókol, hogy a fellegekbe érzem magam miatta.
- Hazug. – mondtam határozottan.
Nem érdekelt ki mit gondolt magában, vagy éppen Luke mit gondolt. Ez volt az igazság.
- Áuuuucs! – szólt meg a tanár. – Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyíltan kimondja a véleményét. – időközben Luke illedelmesen feltette a kezét, jelezve, hogy beszélni akar. – Mondja Mr. Hemmings.
- Tudod mit? – felállt, felém fordult és a szemeimbe nézve folytatta tovább. – Elmondhatsz mindennek, aminek akarsz. Szemét gennyládától egy gecifaszig, de hidd el, ha széttetted volna nekem a lábaidat, nem történt volna meg az, ami, és ha attól félsz vagy féltél, hogy jól megduglak, és ott hagylak a francba, akkor nagyon félre ismertél. – mondta erőteljes hangon. – És te! – mondta Sebastin-nak. – Ha még egy ilyet kimersz ejteni a szádon, hogy elvinnéd pár körre a barátnőmet, akkor úgy szétbaszom a fejedet, hogy másnap nem mersze tükörbe nézni.
- Luke, fejezd be! – felálltam és szinte már kiabáltam. – Nem vagyok a barátnőd és az volt az legrosszabb döntésem egész életemben, hogy leálltam veled. – mondtam a szemébe.
- Luke, Lola! – kiabált Mr. Little. – Igazgatóiba! Most!

***
- Remélem most örülsz. – mondtam gúnyosan Luke-nak.
Az igazgatói előtt ültem a padon, míg Luke a falnak támaszkodott. Úgy tűnt egész nyugodt, de én annál idegesebb voltam. Sosem voltam még büntetésből az igazgatóiba. A lábam remegett, a szívem pedig majd kiugrott a helyéről annyira ideges voltam.
- Nem lennénk itt, ha nem neveztél volna hazugnak. – vetette oda, mint aki meg lett sértve.
- Miért? Volt olyan mondatod is felém, ami nem volt hazugság?
- Képzeld el, az összes az volt. – szinte már suttogta. – Lola, én nem csak meg akarlak, vagyis akartalak megdugni. Csak…azt gondoltam, hogy az még jobban összehoz minket.
- És a reggeli eset?
- Hiba volt.
Fogalmam sincs, hogy mit higgyek. Ha megbocsájtok neki? Ha egyszer már megcsókolt valakit, akkor másodszorra is képes rá. De ha nem? Az Isten szerelmére! Hogy lehettem olyan hülye, hogy belé szerettem? Ez az év tényleg nem úgy kezdődik, ahogy szerettem volna.

7 megjegyzés:

  1. Épp azon gondolkoztam mikor lesz rész, amikor megnyitottam a bloggert és láttam , hogy van :D
    Egyszerűen szuper, bár talán kicsit rövid vagy én vagyok telhetetlen ? Inkább az utóbbi :D
    Luke nagyon sunyi és legszívesebben képen törölném egy serpenyővel, de ilyet persze nem teszik a kis perfect Hemmingskével :S
    A lényeg, hogy nagyon jó és hamar hozd a folytatás :)
    Puszi G xox

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett!:) Ha ez megnyugtat, akkor elárulom, hogy Luke nem fog ilyen maradni! Megváltozik!:) Holnap hozom a kövit!:)

      Törlés
  2. IIIIImádom egyszerűen szuper !
    Siess a kövivel!
    Most akkor Luke már szereti Lola-t vagy megint csak hazudgál neki !! ????
    Oh ... Hemmo! :)

    Xx.Mar!ka

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Luke mekkora egy szemét köcsögláda! -.-" Lola jól tette, hogy megmondta neki, hogy mit gondol róla, büszke vagyok rá! ^^. Remélem nem fog visszamenni hozzá, Luke nem érdemel meg olyan kedves lányt mint Lola. Menjen csak a kis tapasztalt Beccájához meg akihez akar, de Lolát hagyja békén!
    Ugye Lola nem fog megbocsátani a Lükének? Mondd, hogy nem! :D
    Siess a kövivel, és Luke rothadjon meg a Pokol bugyraiban! ^^
    Puszi: Cassie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát.... Egy ideig biztos, hogy nem fog neki megbocsájtani!:P

      Törlés
  4. Lolának igaza van, Luke meg pöcsfej! De így se tudok rá haragudni! :D
    Remélem Luke tényleg megváltozik, és jó hatással lesz rá Lola, már ha újra összejönnek. Addig is várnunk kell a kövi részre. :D
    Ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés