2014. szeptember 5., péntek

8. fejezet

Halihó! :D
Kinek hogy telt az első hét a suliban? Nekem szörnyen unalmasan... Amikor megláttam az órarendemet, azt hittem, hogy ki ugrok az ablakon. O.o Fogalmam sincs, hogy ilyen kemény órák mellett, hogy fogok blogolni, de szerencsére jó pár fejezet előre meg van írva.
Ebben a részben - végre - kiderül az a bizonyos ~B.
Remélem tetszeni fog! :)
Jó olvasást! :*



# Luke
Nem tudom, hogy miért, de most már kezdem félteni Lola-t. Megint kapott egy üzenetet attól a bizonyos ~B.-től. Egy közös kép volt rólunk, miközben épp csókolóztunk, ezzel a mondattal: ,,Szüzike! Lerí róla, hogy már nedves a bugyid Luke-tól.” Hát… Nem valami szép üzenet, főleg, hogy úgy kezdődik, hogy szűzike. Eddig is gondoltam, hogy Lola nem valami tapasztalt, de most már biztosra tudom, hogy még szűz. De nem ez a lényeg. Nagyon meg van ijedve! Kutakodtam egy kicsit a maffia dolgaiba, kérdezősködtem is, de egyik ember sem tudott arról, hogy lenne-e lány a csapatban. Lehet, hogy valaki másnak dolgozik és rám vagy Lola-ra küldték, hogy figyelje meg minden egyes mozdulatunkat?

***

Egyik reggel komótosan sétáltam a suliba. Kivételesen, most nem kocsival mentem. Gondolkodnom kellett a tervemen és ehhez segített a friss levegő. Pár méterrel előttem megállt egy nagy fekete kocsi, melynek az ablakai sötétítve voltak. Mindig, ha meglátok egy ilyen kocsit, arra gondolok, hogy a maffiáé lehet. Nem egyszer tuszkoltak be már a hátsó ülésbe, hogy elbeszélgessen velem a főnök. Lassan közelítettem felé és vártam, hogy egy-két nagy ember kiugorjon a kocsiból és elfogjon. De nem történt semmi. Az első ablakot lehúzták, mikor oda értem az autó elejéhez.
- Hahó, szép fiú! – kiáltotta ki egy nő a kocsiból.
Benéztem az ablakon. Idősebb és gyönyörű szép nő ült a vezető ülésen. Fekete hosszú haja volt, kék szeme és fekete bőr ruhában volt, ami kiemelte a domborulatait.
- Szállj be! – mondta, miután végig mértem.
- Ki vagy te? – azért én sem vagyok akkor bolond, hogy miden jött-ment autójába beszálljak.
- Meg tudod, ha beszállsz. – incselkedett velem.
Vettem egy mély levegőt, majd beszálltam melléje és elindultunk.
- Hová viszel? – néztem rá kérdően.
- Suliba. – felelte egyszerűen. – Hogy van a drága kis barátnőd? Lola, ugye? Meddig fogod még hülyíteni?
Honnét tud Lola-ról és arról, hogy én csak hülyítem? Eltartott pár pillanatig, mire leesett, hogy ki ő.
- Te vagy az a B., aki sms-eket küldözget neki?
- Pontosabban Becca, és igen. Próbálom megóvni tőled, de úgy látszik nem értem vele el semmit, mert a karjaidba szaladt. – rántotta meg a vállát.
Az út hátra levő részében beavatott, hogy hogyan és miképp figyelt meg minket. Volt neki pár beavatott embere, akik könnyen szemmel tudtak tartani minket. Ezek szerint tudna a tervemről, hogy el akarom vinni Mr. Big-nek Loláa-t? Nem, képtelenség. Senkinek sem beszéltem a tervemről. Akkor vajon mi lehet a szándéka, hogy távol akarja tőlem tartani Lola-t?
- Oh, ez egyszerű kérdés. Te rossz fiú vagy, ő meg jó kislány. – ez aztán magyarázat – gondoltam magamban.
- És, ha az ő kedvéért megváltozom? – kérdeztem tőle.
- Luke, tudom, hogy benne vagy a maffiába és azt is tudom, hogy eszed ágában sincsen megváltozni egy lány kedvéért.
Igaza van. Tényleg nem fogok egy lány miatt megváltozni. A sulihoz közeledve elmesélte, hogy ő is egy csapathoz tartozik, de ők a jó oldalon állnak, nem, mint én és a maffia. Az is kiderült, hogy ott volt azon a bizonyos éjszakán, amikor az egyik társam szétrugdosta az oldalamat.

- Megérkeztünk. – mondta, majd leállította a kocsit a suli parkolójában.
- Hát… köszönöm a fuvart.  – szálltam is volna ki, de megállított.
- Várj! – most először nézett a szemeimben. – Ugye tudod, hogy Lola nem fogja szét tenni neked a lábaidat egy-kettőre. – bólintottam, hogy tudom. – De van egy ajánlatom. Segítek neked megszerezni a cuccot Mr. Big-tól, így kihagyhatod az egészből Lola-t, de cserébe én is kérek valamit. – rejtélyesen elmosolyodott.
- És mit?
- Akármikor csettintek neked egyet, ott vagy és eljátszadozunk.
Tényleg azaz igazság, hogy Lola-t nem fogom mostanság megkapni ilyen téren. És ha Becca tényleg segít nekem, akkor Lola-t nyugodtan ott hagyhatom a fenébe és élvezhetem az életet egy idősebb, tapasztalt nővel. Van ennél jobb ajánlat a földön? Vagy két vasat tartsam egyszerre tűzben? Ezen még gondolkodnom kell, de az biztos, hogy nem fogom elutasítani Becca ajánlatát.
- Benne vagyok. – pimaszul elmosolyodtam, majd kezet ráztunk.
- Akkor csókolj meg, itt és most. – hajolt közelebb hozzám.
Ha játék, hát legyen játék. Oda hajoltam hozzá és heves megcsókoltam. Sajnos Lola-val nem lehet így csókolózni, mert mindig mikor hevesebb vagyok, leállít és jön azzal a szöveggel, hogy neki ez túl gyors. Könyörgöm, ez a huszadik század. Nem abba a korban élünk, amikor a nőknek csak kézcsókot lehetett adni, mert a szájra csók már pornográfia volt. De most Becca volt a lényeg. Úgy csókoltam, ahogy akartam, olyan hevességgel, ahogy csak akartam és bírtam, amit ő egyből viszonzott is. De átvette az irányítást. Most ő játszadozott én velem, nem pedig fordítva. Pillanatokon belül megéreztem kezét a férfiasságomon, ami már keményedni kezdett, de nem élvezhettem túl sokáig simogatását, mert elszakadt az ajkaimtól.
- Csókolózni már tudsz. – érzékien megnyalta a száját, majd a kezembe nyomott egy kis cetlit. – Gyere holnap este nyolcra erre a címre és meglátjuk, mi minden tudsz még.
Elmosolyodtam majd kiszálltam az autóból. Egy nem várt szempárral találtam magam szemben. Szemébe néztem, ami már javában megtelt könnyel, majd elkezdett leperegni az arcáról. Megrázta a fejét, megfordult, majd futásnak eredt.
- Lola! – kiabáltam utána.

10 megjegyzés:

  1. Azt....nem hiszem el h h Luke ilyen taplo volt. Sajnalom Lolat remelem Luke megkapja a magaet. Hamar kovit pleas<3<3<3:-);-)

    VálaszTörlés
  2. Hülye Hemmo minek kell neki minden egyszerre! :):) ( azért még ő a kedvencem)
    Siess a kövivel! :) XD

    VálaszTörlés
  3. Úúúú, most a legszívesebben leütném Luke-ot! Kíváncsi vagyok, hogy magyarázza ki magát!:D Gyorsan kövit, pls!!:DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Előreláthatólag Luke nem igazán fogja magát kimagyarázni, de majd meglátod!:) Nem sokára hozom a következőt! <3

      Törlés
  4. De szemét Luke!! Fúú de tapló! >.< Remélem Lola pofon vágja, ez a minimum. :D
    Siess a kövivel! :D
    Ölel:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem fogja Luke-t pofán vágni...:P Hétvégén hozom a következőt!:)

      Törlés
  5. Mekkora egy paraszt! :OO Mondjuk, nem is tudom, hogy mit vártam tőle... >.>
    Becca, hmm... Jól sejtettem, hogy meg akarja védeni Luke-tól, azonnal meg is kedveltem. ^^ Viszont aztán rögtön meg is utáltam.. Az első szó ami az eszembe jutott, az a ‘ribanc’ volt. Hogy’ lehet valaki ennyire könnyűvérű? :c Szégyent hoz a női társadalomra...
    Lolát meg nagyon megsajnáltam..:/ Mondjuk még mindig jobb, mintha akkor jött volna rá arra, hogy Luke mennyire szemét, amikor már Mr. Big előtt állt volna, bedrogozva. Lehet hogy ez is Becca tervei közé tartozott? o.o :D Hogy így óvja meg Lolát Luke-tól?
    És van egy olyan érzésem, hogy Lola mindent meg fog tudni Luke maffia-ügyeiről és belőle is ilyen badass lesz. Mármint bad girl. :DD És akkor majd szétrúgja Luke fenekét!! ^^
    Várom a kövit, és köszi a díjat! :))
    Puszi: Cassie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sok-sok rész múlva minden kérdésedre választ fogsz kapni, de még nem mondok el semmit sem! :P
      A díjat pedig megérdemelted! <3
      Puszi :*

      Törlés