2014. augusztus 25., hétfő

School again...

Sziasztok!:)

Elérkeztünk a nyár utolsó hetéhez, ami azt jelenti, hogy mindjárt itt a suli... megint...
Azt szokták mondani, hogy minden páros osztály év a könnyebb, mint a páratlan. Remélem ez tényleg igaz! Ebben az évben nagyon hajtanom kell, mert 3 vizsgám lesz év végén. (Senki ne gondoljon egyetemes vizsgára, hanem csak a drága tanárok kitalálták, hogy tizedikbe 3 tantárgyból vizsgáznunk kell jegyre.) Majd kicsattantam az örömtől, mikor ezt megtudtam.... -.-

De a lényeg! 
Megpróbálom hetente hozni a részeket, de nem biztos, hogy sikerülni fog! Jelenleg a 12-dik fejezetig meg van írva és a 13-on "dolgozom". Mivel, hogy nem csak nekem, hanem másnak is suli van, így a részek meghozatala attól is függ, hogy mennyi olvasóm lesz. 
Ha érdekel titeket - még suli időben is - a történet, akkor biztos szakítani fogok időt a részek megírásához, de ha nem érdekel, akkor az írás nem lesz a fontos teendőim listáján. 
Azaz egy biztos, hogy nem fogom bezárni a blogot! Annyi mindent szeretnék bele írni és elképzeléseim szerint olyan 25-30 fejezetes lesz. Ha még tovább akarom majd írni, akkor lesz 2. évad / epizód kinek hogyan tetszik... De ez majd a jövő zenéje.
Pár nap múlva - lehet, hogy holnap - hozom a következő fejezetet. 

Mindenkinek küldöm a biztatást, hogy túl éljen még egy évet a suliból!:D És persze biztatom magamat is!:D

Puszi és nagy ölelés mindenkinek!!! :****

2 megjegyzés:

  1. Szia! Sok sikert a vizsgákhoz és kitartást az évhez! Tudom milyen sz*r én is 10.-be megyek bár vizsgákról nem tudok! :/ Ami a blogot illeti ne szünetelj! Ez az egyik kedvenc blogom és imádom a történetedet azt ahogy írsz/fogalmazol! :) Kíváncsian várom a folytatást! :)
    Millió ölelés és puszi:
    xxCat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Köszönöm a jó kívánságokat!:)
      Nem minden suliban vannak vizsgák, de én pont olyanba mentem, ahol most hozták be ezeket... (németből, közgazdaságból és ECDL tesztből kell vizsgáznom, szóval tanulnom kell 1000-rel...)
      Örülök, hogy tetszik a történet!:)
      Pár nap múlva hozom a következő részt!:)
      Puszi :*

      Törlés