2014. augusztus 21., csütörtök

Egy kis semmiség...

Halihó!:D
Mint láthatjátok, most nem új fejezettel jöttem, hanem csak egy sima bejegyzéssel. Nem bejelentés vagy valami fontos, hanem csakúgy...:D Na, mindegy! A mai fogalmazásmódom alulról veri a nullát, szóval ha valaki elolvassa ezt, akkor ne nézzen hülyének!!!:D

A napokban felidéztem a múlt nyaramat, amikor belevetettem magamat a blogger életbe. Nem tudtam pontosan, hogy mikor is kezdtem, de azt tudtam, hogy augusztusban.Utána néztem: pontosan augusztus elsején kezdtem el írni.

Az eddigi blogjaim:
1. Friendship or Love:
Tavaly nyáron lettem igazán The Wanted rajongó, ezért úgy döntöttem, hogy írok róluk egy fanfiction blogot. Mivel ez volt az első blogom és nincsenek igazán sokan a TWfanmily rajongók, így nem aratott olyan nagy sikert. De nem csak ez volt az oka. A másik, amiért nem olvasták olyan sokan, azaz írásmódom volt. Elkapkodtam és nem tudtam kifejezni az érzelmeimet. Mindent egy mondatba sűrítettem és még sorolhatnám, hogy milyen hibákat vétettem... Ezért nem is igazán vagyok büszke arra a blogra.

2. Show Me Love:
Az idő, amikor minden gondolatom Nathan Sykes körül forgott. Szintén fanficiton blog, amit megint nem igazán olvastak, de én örömmel írtam. Itt már egy kicsit javult az írás módom, de nem volt az igazi. 
3. Harry vs. Niall:
Megismerkedtem a One Direction-nel és eszembe jutott egy történet. Ebben a blogban érzékelhetően javult az írásmódom és nem csak egy mondattal fejeztem ki magamat. Ez volt a nagy áttörés, mikor már láthatóan többen olvasták a blogomat. Sajnos, akkoriban nem igazán voltam tisztában, hogy milyen történeteket írnak a fiúkról, ezért nagyon, de nagyon sablonos sztori lett. 


4. Crazy Love:
A pillanat, amikor már két fiú járt az eszembe: Niall Horan és Nathan Sykes. Csodálatos design és fejléc. Imádtam azt a történetet írni, mert mindig a főszereplő lány helyébe képzeltem magamat (ki az aki nem így ír?:)) és csak úgy áradtak belőlem a szavak. Sikerült összehoznom egy 26 fejezetes blogot sok-sok feliratkozóval. 


5. The Princess  Diaries:
Ezen a nyáron kezdtem ebbe a blogba, de ihlet hiány miatt be is fejeztem a hetedik fejezetnél. Nem vagyok büszke rá, hogy tisztességes befejezés nélkül zártam le a blogot, de ilyen mindenkivel megtörténik. Itt Louis Tomlinson és Ariana Grande karakterét választottam. Hogy miért? Nagy nehezen, de megkedveltem Ariana-t (bocsi, ha megsértem az Arianator-okat, de sosem bírtam azt a csajt és még most meg van a véleményen róla..., csak a zenéit szeretem.). 


6. Good Girl or Bad Girl:
A nagy változás. Semmi The Wanted, semmi One Direciton, semmi szerelmes sztori,... hanem Luke Hemmings és az élet sötét oldalai. Még csak a negyedik fejezet van fent, de már most tudom, hogy ez az eddig legeslegjobb és legsikeresebb blogom, mind írástéren és mind olvasó téren, amit csak nektek köszönhetek. 


Megemelem a kalapomat, aki mindezt végig olvasta és annak jutalom is jár, mert egy kis előzetest olvashattok a következő részből:

- Beszéljünk! – feleltem, mire megrántottam a vállamat, úgy ahogy a franciák szokták, ha valami nem érdekli őket.
- A buliról van szó. – hajtotta le zavarában a fejét. – Szóval… csak csók volt ugye? – kérdezte félénken.
- Hát… Felcipeltél a hálóba, levetted az ingemet és végig karmoltad a felsőtestemet. – mondtam lazán.
- Hogy mi? – nézett rám kikerekedett szemekkel.
- Nyugi, csak vicceltem. – egy kis kegyes hazugság nem árt.
- Biztos? – kérdezte halkan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése